Η Νίκη Γιαμαλάκη στο Λατώ fm: «Όλοι οι άνθρωποι όσο διαφορετικοί κι αν είναι, είναι ίσοι και θα πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα σε αυτή τη ζωή».

To δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία έστειλε η πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Κρήτης  Νίκη Γιαμαλάκη μέσα από την εκπομπή του Νίκου Σγουρού “Πρώτη Ματιά στην Ενημέρωση”,
λέγοντας χαρακτηριστικά: 
“Η σημερινή  ημέρα δεν είναι γιορτή είναι μέρα διεκδίκησης των ατόμων με αναπηρία σε όλα τα επίπεδα, από την καθημερινότητά τους και τη σωστή διαβίωση τους, έως την ένταξή τους στην κοινωνία σε όλα τα επίπεδα ώστε νε είμαστε όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι σε αυτή την παγκοσμιοποιημένη κοινωνία που ζούμε”.

Όπως τόνισε: «Είμαστε εδώ και καλούμε σήμερα όλους τους φορείς να βροντοφωνάξουμε ότι “όλοι οι άνθρωποι  όσο διαφορετικοί κι αν είναι, είναι ίσοι και θα πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα σε αυτή τη ζωή». Γιορτάζουμε κιόλας. Στον Άγιο Νικόλαο απόψε στις 6 το απόγευμα στο παράρτημα ΑμεΑ Λασιθίου στο πρώην Θεραπευτήριο  θα κάνουμε γιορτή και καλούμε όλη την τοπική κοινωνία που αγκαλιάζει κάθε προσπάθεια και δράση μας με τρόπο πρωτοφανή να μας τιμήσει με την παρουσία της”.

H κ. Γιαμαλάκη αναφέρθηκε επίσης στις 8 δομές που λειτουργούν υπό τη σκέπη του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας σε όλη  την Κρήτη και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με το επικουρικό προσωπικό να είναι έτοιμο να αποχωρήσει εάν μέχρι τις 31/12 δεν δοθεί παράταση ενώ αναφορικά με τις μόνιμες προσλήψεις τόνισε ότι «έχω τις διαβεβαιώσεις ότι αυτές θα γίνουν, όχι στον αριθμό που εμείς είχαμε προγραμματίσει, πρέπει όπως να γίνουν απαραίτητες και αναγκαίες».

Εάν όλα αυτά δεν γίνουν
όπως σημείωσε «θα έχουμε προβλήματα και στο Θεραπευτήριο του Αγίου Νικολάου αλλά και στις δομές σε όλη την Κρήτη».

Ακούστε εδώ όλη τη συζήτηση:

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com