Μιχάλης Χατζηγιάννης : «Πολλά  παιδικά χρόνια, πολλά καλοκαίρια τα περνούσα στον Άγιο Νικόλαο!»

Το ιδιαίτερο δέσιμο με την περιοχή του  Αγίου  Νικολάου και την συγκίνηση του για την αποψινή του συναυλία στην Νεάπολη ανέφερε μιλώντας στο Λατώ fm στην εκπομπή «Ναι μεν αλλά» στην Δέσποινα Κουτάντου και τον Νίκο Σγουρό, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης λεγοντας 
«Χαίρομαι διπλά που βρίσκομαι στην περιοχή σας ,γιατί με τη συγκεκριμένη περιοχή με δένει κάτι πολύ ουσιαστικό. Πολλά  παιδικά χρόνια, πολλά καλοκαίρια τα περνούσα στον Άγιο Νικόλαο γιατί στην ευρύτερη περιοχή είχα αρκετούς συγγενείς που μετά την εισβολή της Κύπρου κατέφυγαν στην περιοχή σας έμειναν εκεί, έκαναν οικογένειες, οπότε είχα την ευκαιρία κάθε χρόνο να περνάω πολύ όμορφα καλοκαίρια εκεί. Θα είναι πολύ συγκινητικό για μένα.
Έρχομαι μετά από πολλά χρόνια , είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και υπόσχομαι ότι η αποψινή βραδιά θα είναι μια μοναδική εμπειρία για όλους.
Tο συναίσθημα δεν έχει ηλικία, η μουσική ανήκει σε όλους και όλοι μπορούν να την ακούν και να αισθάνονται, ωραία συναισθήματα  ελπίδας και γενναιοδωρίας. Δεν έχει διαχωριστικές γραμμές».

Για την δουλειά «Da capo» και τα ιδιαίτερα βίντεο που συνοδεύουν τα τραγούδια ο Μιχάλης Χατζηγιάννης  τόνισε  «H σύλληψη και η υλοποίηση αυτής της ιδέας ήταν της Δήμητρας Γαλάνη με την οποία συνεργαστήκαμε και στον  προηγούμενο μου δίσκο μέσα από το «Σε ποιον να πω το σ’αγαπώ» ένα τελευταίο ντουέτο που κάναμε μαζί. Η Δήμητρα είναι μια πανέξυπνη δημιουργός πέρα από την ερμηνευτική της ιδιότητα  σκέφτεται πολύ τα επόμενά της βήματα οπότε μου πρότεινε μέσα από την συνεργασία μας στο Gazarte,  ένα κομμάτι το οποίο συμμετείχα να το ηχογραφήσουμε κιόλας. Η Δήμητρα είχε την επιμέλεια, την επιλογή των τραγουδιών, ήταν μαζί μου στο στούντιο από την αρχή ως το τέλος και το αποτέλεσμα  είναι η καλλιτεχνική ευφυΐα της Δήμητρας Γαλάνη.  
Για τα καλλιτεχνικά σχέδια του χειμώνα και τις νέες του δημιουργίες ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανέφερε «Ετοιμάζω σιγά-σιγά κάποια  τραγούδια  καλώς εχόντων των πραγμάτων , το χειμώνα θα κυκλοφορήσουμε το πρώτο από μία σειρά single, γιατί κάπως έτσι πιστεύω θα δρομολογηθεί η πορεία των επόμενων κυκλοφοριών και ως τότε, συναυλίες για να τελειώσει και αυτή η περιοδεία που ξεκίνησε αρχές Ιουνίου.  Στο τέλος Σεπτεμβρίου μία περιοδεία στο εξωτερικό στην Αυστραλία συγκεκριμένα με την χρόνια αγαπημένη  φίλη  μου Γλυκερία«.

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις