Ο Κωστής Ζαχαριάς στο Λατώ fm: «Μπορεί να μην κάνουμε καρναβάλι αλλά τα μαγαζιά της πόλης είναι ανοιχτά και σας περιμένουν όλους να διασκεδάσουμε»

Τα Καρναβάλια μπορεί να ακυρώθηκαν, τα καταστήματα εστίασης όμως θα είναι ανοιχτά, στολισμένα και γιορτινά  να  περιμένουν το κόσμο να διασκεδάσει.
Ο πρόεδρος το Συλλόγου Εστίασης & Διασκέδασης Αγίου Νικολάου Κωστής Ζαχαριάς μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Σγουρού «Πρώτη Ματιά στην Ενημέρωση» και μεταξύ άλλων είπε: 
«Υπάρχει μια απογοήτευση στην πόλη γιατί κακά τα ψέματα , περιμένουμε αυτές τις μέρες να δουλέψουμε λίγο σε μια δύσκολη χειμερινή περίοδο που έτσι κι αλλιώς δεν είναι απλά τα πράγματα. Θα  ήταν μία ανάσα κλάδο μας
Δυστυχώς προέκυψε αυτό, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.
Τα μαγαζιά δεν κλείνουν θα είναι εκεί να περιμένουν όλους τους πολίτες της πόλης, τους επισκέπτες και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να προσφέρουμε το καλύτερο να  διασκεδάσουν και να περάσουν καλά.
Μπορεί να μην κάνουμε καρναβάλι αλλά τα μαγαζιά της πόλης είναι ανοιχτά και σας περιμένουν όλους να διασκεδάσουμε.
Προσωπικά το θεωρώ παράλογη αυτή η απόφαση όμως είμαστε υποχρεωμένοι να την δεχτούμε. Θέλω να πιστεύω ότι είναι για το κοινό καλό.
Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε τον οποιοδήποτε προγραμματισμό για παραπέρα  γιατί δεν ξέρουν πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό, μήπως γίνουν πιο πιεστικά τις επόμενες ημέρες.

Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι κάτι παροδικό, να έχουμε την υγεία μας και εδώ θα είμαστε να κάνουμε κάτι ξανά για την πόλη μας. 

Θα συνεχίσουμε να είμαστε τόσα χρόνια  αρωγοί στις προσπάθειες του δήμου έτσι θα συνεχίσουμε. 

Τα καταστήματα της περιοχής του Αγίου Νικολάου είναι ανοιχτά και γιορτινά και σας περιμένουν. Δεν πτοούμαστε είμαστε εκεί για όλους”.

Ακούστε εδώ τη συζήτηση:

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com