Έξι νέα ξενοδοχεία στο χαρτοφυλάκιό της «TUI Hellas» το 2019

Με έξι νέα ξενοδοχεία επέκτεινε το χαρτοφυλάκιό της στην Ελλάδα, μέσα στο 2019, η TUI. Αυτό επεσήμανε ο διευθύνων σύμβουλος του μεγαλύτερου tour operator στον κόσμο, Fritz Joussen, σε συνάντηση που είχε με τον υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη. 

Πρόκειται για τα τρία πρώην Λακιτίρα στην Κω, που η TUI τα μετέτρεψε σε δύο πολύ μεγάλα resorts, τα TUI Sensimar Atlantica Belvedere Resort & Spa και το Atlantica beach resort coast.

Επίσης, στην Ελλάδα διαθέτει από φέτος το νέο TUI Family Life στην Κρήτη, με την επωνυμία TUI Family Life Elounda Breeze, καθώς και τα ξενοδοχεία «adults only» του εμπορικού σήματος TUI Sensimar. Είναι τα TUI Sensimar Zante Maris στη Ζάκυνθο, TUI Sensimar Insula Alba στην Κρήτη και το TUI Sensimar Meltemi Blu στη Σαντορίνη.
Συνολικά η TUI μέσα στη χρονιά διαχειρίζεται 49 ξενοδοχεία στη χώρα μας. 

Robinson Club
Επίσης σε συνεργασία με τα Atlantica Hotels & Resorts, η TUI δίνει περαιτέρω ώθηση στην ξενοδοχειακή της στρατηγική. Συγκεκριμένα, ολοκληρώνεται η κατασκευή του νέου Robinson Club στην Ιεράπετρα Κρήτης, το οποίο αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του το 2020, και με το οποίο θα φτάσει τουλάχιστον τα 50 ξενοδοχεία στη χώρα μας. Ο μεγαλύτερος τουριστικός οργανισμός στην Ευρώπη θα συνεισφέρει με περισσότερους από τρία εκατ. τουρίστες στην Ελλάδα, προερχόμενους από ολόκληρη την Ευρώπη, ενώ διαβλέπει μεγάλη ζήτηση για διακοπές στην Ελλάδα και πάλι φέτος, με αύξηση των κρατήσεων της τελευταίας στιγμής, από όλες τις αγορές. Όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού, η τουριστική περίοδος χαρακτηρίζεται από μία μετακίνηση της ζήτησης από τη Δυτική στην Ανατολική Μεσόγειο. 

Του Αντώνη Τσιμπλάκη naftemporiki

Σχετικές δημοσιεύσεις