Έσπασαν το χέρι εφοριακού κατά τη διάρκεια ελέγχου

Άγρια επίθεση δέχθηκε κλιμάκιο ελεγκτών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κατά τη διάρκεια ελέγχου σε πιτσαρία στον Πλατανιά Μαγνησίας, με συνέπεια να τραυματιστεί ένας ελεγκτής της ΑΑΔΕ.
Οι εφοριακοί της ΔΟΥ Βόλου πήγαν στο κατάστημα- το οποίο είχαν «ξαναγράψει» το 2017 και σύμφωνα με πηγές της Ανεξάρτητης Αρχής, διαπίστωσαν τρεις παραβάσεις.Την ώρα που ο ελεγκτής έγραφε τις παραβάσεις στο φύλλο ελέγχου, ο άνδρας της ιδιοκτήτριας τον χτύπησε στο χέρι και προσπάθησε να επιτεθεί με καρέκλα στη γυναίκα ελέγκτρια. Αυτή απέφυγε την επίθεση, αλλά ο ελεγκτής εισήχθη στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται με κάταγμα στην ωλένη.
Η αστυνομία που μετέβη στο κατάστημα συνέλαβε την ιδιοκτήτρια, την οποία, όμως, άφησε μετά από λίγο ελεύθερη καθώς είχε εμπλακεί στο συμβάν μόνον φραστικά. Ο δράστης εξαφανίστηκε για να αποφύγει το αυτόφωρο.
Ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής επικοινώνησε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος ανέφερε ότι θα επιληφθεί άμεσα για την ανεύρεση και σύλληψη του δράστη. Ο κ. Πιτσιλής ενημέρωσε και τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, ενώ επικοινώνησε και με τον ελεγκτή για να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είναι εκπρόσωπος του τοπικού συλλόγου εφοριακών, ενώ ο δράστης, επιχειρηματίας από τη Λάρισα.

πηγή Μηχανή του Χρόνου

Σχετικές δημοσιεύσεις