Επόμενη πεζοπορία Τζερμιάδο- Οροπέδιο (Ο)Νησίμου -Βραχάσι

Μια όμορφη διαδρομή για τα μέλη του με πολλές εναλλαγές τοπίων θα πραγματοποιήσει ο Ορειβατικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου την Κυριακή  10 Δεκεμβρίου2023. Με αφετηρία το Οροπέδιο Λασιθίου(όπου θα μεταβούμε με mini bus) θα ξεκινήσουμε με ανηφορική πορεία προς το οροπέδιο (Ο)Νήσιμου κι αφού το διασχίσουμε, θα πάρουμε μονοπάτι ανηφορικό ως τη δυτική κορυφογραμμή της Σελένας.  Από εκεί θα αρχίσουμε να κατεβαίνουμε σε υψόμετρο απολαμβάνοντας παράλληλα την θέα στα βόρεια παράλια του Νόμου Ηρακλείου και το κρητικό πέλαγος, με κατεύθυνση προς το Αζιλακόδασος.  Κατόπιν θα συνεχίσουμε την πορεία μας σε χωματόδρομο περνώντας από το Εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου του Βραχασιώτη  και θα συνεχίσουμε προς το χωριό Βραχάσι, όπου είναι και το τέλος της διαδρομής μας.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 5 ώρες (χωρίς τις στάσεις)

Β. Δ.: 1

ΑΠΟΣΤΑΣΗ:  περίπου 15 χλμ

ΑΡΧΗΓΟΣ: Αλέξανδρος Φραγκιαδάκης

ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Παναγιώτης Ευδαίμων (6979687576) ως το βράδυ της Παρασκευής.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: την Κυριακή το πρωί στις  7.30π.μ. από τον Άγιο Νικόλαο  (Κ.Καραμανλή 23, μπροστά από S/M ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ). Με mini bus (θέσεις περιορισμένες)! Εισιτήριο 17 €.

Περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφίες και βίντεο από παλιότερη πεζοπορία της ομάδας, όροι συμμετοχής, εξοπλισμός στο blog του Συλλόγου ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com