Επίσκεψη υποψήφιων Eυρωβουλευτριών του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στον Άγιο Νικόλαο

Με πολύ χαρά υποδεχτήκαμε την Παρασκευή 24/05/2024 τις υποψήφιες ευρωβουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μέλπω Λεκατσά και Έλενα Κουντουρά.
Η Έλενα Κουντουρά υπήρξε η πιο επιτυχημένη υπουργός τουρισμού της Ελλάδας, λαμβάνοντας το Παγκόσμιο βραβείο «Tourism Minister of the Year 2019» στη διεθνή έκθεση τουρισμού (ITB) του Βερολίνου. Επί ημερών της το 2019 η Ελλάδα φιλοξένησε τους περισσότερους επισκέπτες στην μέχρι τότε ιστορία της, κάνοντας ρεκόρ εισπράξεων. Σαν ευρωβουλεύτρια έχει επιδείξει μεγάλο έργο, κάνοντας πάνω από 300 νομοθετικές παρεμβάσεις και διαμορφώνοντας πάνω από 1.308 τροπολογίες.
Η Μέλπω Λεκατσά ως φοιτήτρια της φαρμακευτικής έζησε από κοντά τα γεγονότα της Νομικής και συμμετείχε στα γεγονότα του Πολυτεχνείου. Ως υπεύθυνη για το φαρμακείο που είχε στηθεί περιποιήθηκε τους τραυματίες συναγωνιστές της, ενώ συνελήφθη από την ΕΑΤ ΕΣΑ τον Δεκέμβριο του 1973 και βασανίστηκε σκληρά. Δούλεψε σαν φαρμακοποιός, χωρίς ποτέ να προσπαθήσει να εξαργυρώσει τους αγώνες της. Είναι μία από τις πέντε προσωπικές επιλογές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για το ευρωψηφοδέλτιο.
Ευχαριστούμε όλες και όλους που παραβρέθηκαν, για την θερμή υποδοχή και την ενδιαφέρουσα συζήτηση που ακολούθησε.

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com