Ένα φορτηγό του GROHE, γεμάτο με εντυπωσιακές καινοτομίες για το μπάνιο και την κουζίνα για λίγες μέρες στη Κρήτη

GROHE Truck Tour 2018 – Smart Home  Ένα φορτηγό του GROHE, ειδικά διαμορφωμένο σε εκθεσιακό/συνεδριακό χώρο, γεμάτο Τεχνολογίες που κάνουν το μπάνιο και την κουζίνα «έξυπνους χώρους», με εντυπωσιακές λειτουργίες, θα επισκεφτεί από τις 9/10 έως τις 15/10 την Κρήτη και θα σταθμεύσει στο Ηράκλειο, το Ρέθυμνο και τα Χανιά. Το εκθετήριο φορτηγό βρίσκεται για λίγες μέρες στην Ελλάδα στο πλαίσιο της διεθνούς περιοδείας του, που περιλαμβάνει 38 χώρες και πάνω από 800 προορισμούς. Μέχρι στιγμής, η διαδρομή που έχει διανύσει ισοδυναμεί με περισσότερες από τρεις φορές τον γύρο  της γης. Τα προϊόντα που παρουσιάζονται αξιοποιούν τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις και προσφέρουν πρωτοποριακές λύσεις σε τομείς όπως Οικολογία – Περιβάλλον, Μείωση κατανάλωσης νερού και ενέργειας, Ασφάλεια, Προστασία από διαρροές νερού, Οικονομία, Αντοχή υλικών στο χρόνο, Απολύμανση τουαλέτας χωρίς χημικά κ.ά. Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικές από τις εντυπωσιακότερες λειτουργίες των προϊόντων που μπορεί να δει κανείς στο χώρο έκθεσης του οχήματος GROHE.
  • Έξυπνους αισθητήρες νερού που τοποθετούνται εύκολα στο πάτωμα, ανιχνεύουν τη διαρροή και παρακολουθούν τη θερμοκρασία και την υγρασία του δωματίου.
  • Τεχνολογία ασύρματου LAN, που ελέγχεται μέσω της εφαρμογής GROHE ONDUS, για τηλεειδοποίηση διαρροών νερού στο κινητό.
  • Μοναδικό πρωτοποριακό σύστημα νερού στη βρύση της κουζίνας: Φιλτραρισμένο πόσιμο νερό με ρυθμιζόμενη προσθήκη ανθρακικού και ψύξη.
  • Αναλογική ή ψηφιακή διαχείριση όλων των λειτουργιών της λεκάνης και εφαρμογή για smartphones.
  • Αυτοκαθαριζόμενες τουαλέτες. Πρωτοποριακή επιφάνεια HyperClean, η οποία χρησιμοποιεί φυσικά αντιβακτηριδιακά ιόντα αργύρου και αποτρέπει την ανάπτυξη των βακτηρίων κατά 99%.
  • Αμφίδρομους αισθητήρες υπέρυθρης τεχνολογίας. Τηλεπρογραμματισμός λειτουργίας μπαταριών μπάνιου.
  • Τεχνολογίες που αποτρέπουν τον κίνδυνο εγκαυμάτων σε μικρά παιδιά αλλά και σε μεγάλους.
  • Σύστημα digital-Deluxe για εμπειρία SPA στο μπάνιο σας … και πολλά ακόμα.
  

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ

9-10/10  ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Πλατεία Ελευθερίας στο κέντρο του Ηρακλείου Ώρες επισκέψεων: από 11:00 έως 20:00 11-13/10  ΡΕΘΥΜΝΟ: Μαρίνα Ρεθύμνου Ώρες επισκέψεων: από 11:00 έως 18:00 15-16/10  ΧΑΝΙΑ:  15/10 Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Χανίων. Ανδρέα Παπανδρέου 59 Ώρες επισκέψεων: από 12:00 έως 20:00 16/10 ΑΚΡΟΝ Α.Ε. Κωνσταντίνου Καραμανλή 116, Κάλυκας Χανίων Ώρες επισκέψεων: από 10:00 έως 20:00   ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο GROHE O GROHE είναι ο κορυφαίος προμηθευτής στον κόσμο στα είδη κρουνοποιίας και ένα παγκόσμιο εμπορικό σήμα που είναι αφιερωμένο στην παροχή καινοτόμων προϊόντων ύδρευσης. Τα τελευταία δέκα χρόνια, η επιτυχία του GROHE επιβεβαιώθηκε με περισσότερα από 300 βραβεία σχεδιασμού και καινοτομίας.          

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com