Εlounda Hills Mαρίνα: Eπίσημη έναρξη των εργασιών για την πιο σύγχρονη ιδιωτική μαρίνα στην Ελλάδα

Με μια σημαντική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Νοεμβρίου στην Κρήτη, η Elounda Hills Marina σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη των εργασιών της, εδραιώνοντας την ιδιότητά της ως η πιο σύγχρονη και μοντέρνα ιδιωτική μαρίνα στην Ελλάδα. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν διακεκριμένοι πολιτικοί, δημοσιογράφοι και συνεργάτες καθώς και στελέχη της εταιρείας Mirum.

Η Μαρίνα αναπτύσσεται στην παραλιακή ζώνη (αιγιαλός και παραλία) έμπροσθεν του Τουριστικού Χωριού Elounda Hills. Το έργο αφορά, την κατασκευή μαρίνας με δυναμικότητα συνολικά 202 θέσεων ελλιμενισμού διαφόρων μεγεθών σκαφών (από 6m έως 70m), από τις οποίες οι 64 είναι μόνιμες (στις λιμενολεκάνες 1 και 2) ενώ οι 138 εποχικές. Στη μαρίνα θα υπάρχει δυνατότητα παροχής όλων των υπηρεσιών που προσφέρονται σε σύγχρονες μαρίνες (ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, καύσιμα, δυνατότητα παράδοσης λυμάτων / ορυκτελαίων, λοιπές υπηρεσίες κλπ).

Με την επίσημη έναρξη λειτουργίας να αναμένεται το 2026, η Elounda Hills Marina θα αποτελέσει τη πιο σύγχρονη ιδιωτική μαρίνα στην Ελλάδα. Βρίσκεται ανάμεσα στην πόλη του Άγιου Νικολάου και το resort Elounda Hills, με θέα το ιστορικό νησί της Σπιναλόγκα και αποτελεί την ιδανική βάση για να εξερευνήσετε την εκπληκτική παραλιακή γραμμή της Κρήτης. H μαρίνα θα βρίσκεται μόλις 40 λεπτά από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου αλλά και το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλλι, το οποίο αναμένεται να ανοίξει και αυτό το 2026, προσφέροντας μεταξύ άλλων και απαραίτητες εγκαταστάσεις για ιδιωτικά τζετ.

Η κορυφαία στον κλάδο της εταιρεία Camper & Nicholsons Marinas θα αναλάβει την οργάνωση και συν- διαχείριση και λειτουργία της μαρίνας μετά την ολοκλήρωσή της. Υπενθυμίζεται ότι η Camper & Nicholsons είναι το πιο ιστορικό και πιο σεβαστό ναυτιλιακό brand στον τομέα του luxury yachting, καθώς από το 1782, είναι συνώνυμο της τεχνογνωσίας, της σχεδιαστικής αριστείας και των κορυφαίων επιδόσεων. Σε συνεργασία με την αφοσιωμένη ομάδα της Elounda Hills Marina μοιράζεται το γνήσιο πάθος για τη θάλασσα και διαθέτει συλλογικά μια σειρά από ασύγκριτες εμπειρίες και γνώσεις.

Όσοι διαθέτουν γιοτ ή ιστιοπλοϊκό και λατρεύουν τη θάλασσα, θα μπορούν να επωφεληθούν από την υπερσύγχρονη μαρίνα και παράλληλα να απολαύσουν αγορές σε μπουτίκ καταστήματα, εγκαταστάσεις σπα και ευεξίας, χώρους εργασίας και δεκάδες εστιατόρια. Μια ιδιωτική παραλία  και beach club θα βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση, ενώ θα υπάρχει και ένας ξεχωριστός χώρος για παιδιά.

Τοποθετημένο στο ιστορικό και γραφικό τοπίο της Κρήτης, στον ειδυλλιακό κόλπο της Ελούντας, σε οικόπεδο συνολικής έκτασης 950 στρεμμάτων με πανοραμική θέα προς το κόλπο του Μιραμπέλο, το Elounda Hills το μεγαλύτερο project της Mirum στην Ελλάδα, προορίζεται να αποτελέσει έναν από τους πιο διάσημους και φιλικούς προς το περιβάλλον πολυτελείς προορισμούς της Μεσογείου. Κεντρικά στοιχεία του project αποτελούν το luxury resort ξενοδοχείο 5 αστέρων υπό το brand name της 1Hotels, το συγκρότημα διαμερισμάτων, πολυτελείς κατοικίες, βοτανικός κήπος με αμπέλια και ελαιώνες, 11 εστιατόρια καθώς και εμπορικά καταστήματα.

Σημαντική καινοτομία του έργου, είναι η δέσμευση προς την ολιστική αειφορία, στρατηγική που λαμβάνει υπόψιν τα στοιχεία της βιωσιμότητας όχι μόνο κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού και της κατασκευής αλλά και κατά τη διάρκεια λειτουργίας του συγκροτήματος, ακολουθώντας τις αρχές του zero waste. Το resort, εμπνευσμένο από την αρχαία φράση «νούς υγιής εν σώματι υγιή» έχει δεσμευτεί να δημιουργήσει ένα resort που παρέχει βιώσιμες εμπειρίες μέσα από την υιοθέτηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, την ανακύκλωση νερού και απορριμμάτων, τη χρήση ανακυκλωμένων ή επαναχρησιμοποιούμενων υλικών σε διάφορα σημεία και εστιατόρια με προϊόντα «fish-to-fork», για μια αυθεντική γευστική εμπειρία συνυφασμένη με άριστες πρώτες ύλες.

Για περισσότερες πληροφορίες  επισκεφθείτε το https://eloundahills.gr/

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com