Έκκληση και οδηγίες για την σωστή διαχείριση των απορριμάτων από την υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αγίου Νικολάου

Εξαιτίας της δύσκολης κατάστασης της χώρας και των μέτρων πρόληψης και προστασίας από τον κορωναϊό, σχετικά μεγάλος αριθμός προσωπικού του Τμήματος Καθαριότητας Ανακύκλωσης έχει λάβει άδεια ειδικού σκοπού ή άλλου είδους άδεια για ευπαθείς ομάδες με αποτέλεσμα τη μείωση του ενεργού προσωπικού και τη δυσκολία καθαρισμού κυρίως των κοινόχρηστων χώρων.

Προκειμένου να διασφαλισθεί η δημόσια υγεία, παρακαλούμε τους δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί στη διαχείριση των απορριμμάτων τους και να φροντίζουν να μην τα απορρίπτουν σε δρόμους και κοινόχρηστους χώρους. Επίσης να μην αποθέτουν ογκώδη αντικείμενα κοντά στους κάδους, καθώς δεν θα λειτουργεί η αποκομιδή των ογκωδών αντικειμένων.

Ας συνδράμουμε ΟΛΟΙ στο έργο της Υπηρεσίας Καθαριότητας και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το Δήμο μας καθαρό παρά τις αντίξοες συνθήκες.

Παράπονα, παρατηρήσεις και ενημέρωση για θέματα καθαριότητας στο τηλ. 2841023839

Τέλος ευχαριστούμε τους δημότες για την κατανόησή τους και το προσωπικό της Υπηρεσίας Καθαριότητας για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ώστε να διατηρηθεί ο Δήμος καθαρός.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Ε.Δ.

Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

        ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΡΔΑΣ  

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com