Το Επιμελητήριο Λασιθίου στο πλαίσιο των ανταποδοτικών υπηρεσιών του προς τα μέλη του, προσφέρει τη δυνατότητα συμμετοχής τους με το χαμηλότερο δυνατό κόστος στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης από 8-16 Σεπτεμβρίου 2018.

Συγκεκριμένα:
Το κόστος ανά τ.μ ανέρχεται στο ποσό των 18 ευρώ πλέον ΦΠΑ για την ενοικίαση του στεγασμένου χώρου και περιλαμβάνει την παραχώρηση του εκθεσιακού χώρου (Περίπτερα 2 και 3 ), το κόστος κλιματισμού, το κόστος γενικής φύλαξης, το κόστος γενικής καθαριότητας και το κόστος της γενικής εξωτερικής σήμανσης των περιπτέρων. Επιπλέον για την δομή του περιπτέρου η χρέωση είναι 17 €/τμ πλέον ΦΠΑ και περιλαμβάνει: Διαχωριστικά, μετόπη με την επιγραφή του εκθέτη, μοκέτα, 1γραφείο, 3 καρέκλες, 1 τραπεζάκι, κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος και ανά 16.τμ. 1 πρίζα και 10 ηλεκτρικά σποτ. Οποιαδήποτε επιπλέον κατασκευή -ανάπτυξη δομής ή ενοικίασης εξοπλισμού θα επιβαρύνει τους χρήστες σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο της ΔΕΘ.

 

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μέλη μας, να εκδηλώσουν σχετικό ενδιαφέρον το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 20/7/2018.

Επικοινωνία: Τηλ. 2841022231, Φαξ. 2841023831, email: info@epimlas.gr

 

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>