Δριμεία κρητική από τον Αργύρη Πανταζή στο Δήμαρχο Ιεράπετρας για την έως τώρα διαχείριση της απόφασης αναστολής λειτουργίας του Μουσικού Γυμνασίου. Τη Δευτέρα έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα..

Κριτική για τη μέχρι τώρα διαχείριση στο ζήτημα του Μουσικού Γυμνασίου  άσκησε ο Αργύρης Πανταζής μιλώντας στο Latonews. Ο κ. Πανταζής,   έκανε λόγο για «πλήρη απουσία ενημέρωσης από πλευράς του Δημάρχου σε σχέση με όσες επαφές έχει κάνει ο ίδιος με το Υπουργείο Παιδείας και το αποτέλεσμα που είχαν; Mεγάλο λάθος που δεν συζητήθηκε το θέμα από την προηγούμενη σχολική επιτροπή δευτεροβάθμιας, την ώρα που το πρόβλημα είχε γίνει ορατό, αφού ήταν γνωστό πως τόσο το Δημοτικό Συμβούλιο όσο και όλες οι επιτροπές θα χρειαζόταν αρκετό χρόνο μέχρι να μπορούν να λάβουν αποφάσεις με τις νέες τους συνθέσεις. Επίσης 28 του προηγούμενου μήνα δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ για το διορισμό του Διευθυντή του σχολείου δεν έγινε έκτακτη σύγκλιση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας προκειμένου να ενημερωθούν οι μαθητές για τις παροχές που προσφέρει το Μουσικό Γυμνάσιο όπως δωρεάν σίτιση δωρεάν μεταφορά επίπεδο μάθησης επαγγελματικές προοπτικές κ.α »  Ο κ. Πανταζής ασκώντας κριτική αναφέρθηκε επίσης  στη  «σιωπή από πλευράς του Δημάρχου ο οποίος δεν έχει μιλήσει σε κανένα για το θέμα, δεν έχει βγει καμία ανακοίνωση εκ μέρους του, ώστε να γίνουν γνωστές οι θέσεις του. Κινήσεις που δείχνουν πως κάτι δεν πάει καλά και πως ίσως δείχνουν πως κάποιοι φοβούνται να πουν τις απόψεις, για τις οποίες βέβαια θα ερωτηθούν στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.» καταλήγει. 

Τη Δευτέρα το απόγευμα  θα συζητηθεί το θέμα του Μουσικού Γυμνασίου στο έκτακτο μονοθεματικό Δημοτικό Συμβούλιο που ζήτησε η παράταξη του Αντώνη Πετρά και συνυπόγραψε και ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα» Αργύρης Πανταζής. Αγώνα δρόμου για να πετύχει παράταση των εγγραφών στο Μουσικό Γυμνάσιο σύμφωνα με πληροφορίες πραγματοποιεί αυτό το διάστημα  ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλατζάκηςμε ο οποίος  έχει συναντήσεις με  κυβερνητικά  στελέχη   στην Αθήνα χωρίς να είναι γνωστό αν τη Δευτέρα θα υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη την οποία και θα  ανακοινώσει στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο. 

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com