Δημοτικό Γήπεδο Ελούντας – «Οι προεκλογικές υποσχέσεις όπως και αυτοί που τις έκαναν έγιναν καπνός. Αδιαφορούν ή απλά δεν μπορούν;»

Με ανοιχτή επιστολή τους, ο πρώην πρόεδρος Γεώργιος Παπαδάκης και το μέλος του Αθλητικού Ομίλου Ελούντας, Μιχάλης Παπαντωνάκης καταγγέλλουν για αδιαφορία και αθέτηση προεκλογικών υποσχέσεων τους υπεύθυνους για την άσχημη κατάσταση που βρίσκεται το δημοτικό γήπεδο της Ελούντας.

Η επιστολή αναφέρει αναλυτικά:

«4 μήνες μετά την πρώτη μας δημοσίευση
και η κατάσταση στο δημοτικό γήπεδο Ελούντας παραμένει η ίδια.
Από που να αρχίσουμε;
Το κύριο αίτημα ήταν η αλλαγή χλοοτάπητα, μια διαδικασία που έχει δρομολογηθεί εδώ και σχεδόν μια 5ετία, έχει βγει μελέτη (μαζί με το γήπεδο της Κριτσάς και της Λυγιάς), έχει εγκριθεί αλλά έχει μείνει στάσιμη.

Γιατί; 
Πάλι θα ρίχνουμε τις ευθύνες στην αλλαγή της κυβέρνησης;
Πάλι θα θυσιάζουμε την υγεία των παιδιών μας στο βωμό του χρήματος;
Οι προεκλογικές υποσχέσεις όπως και αυτοί που τις έκαναν έγιναν καπνός. Αδιαφορούν ή απλά δεν μπορούν;
Ζητήσαμε να θάψουν τα εκτεθειμένα καλώδια των προβολέων, επικίνδυνα σε περίπτωση βροχής, στον διάδρομο που οδηγεί στα αποδυτήρια, εκεί που περπατούν καθημερινά δεκάδες ΠΑΙΔΙΑ και γονείς. Την επόμενη μέρα (!) μας έφεραν μια μπετονιέρα με μπετόν και βρήκαμε ΕΜΕΙΣ εργάτες για να το τοποθετήσουν.
Μιλάμε για εγκατάσταση του δήμου, προσοχή, εγκατάσταση που μας παραχωρείται για 6 μήνες κάθε φορά.
Ζητήσαμε ένα δίχτυ για τα πλάγια του γηπέδου, την επόμενη μέρα (!) συνεργείο του δήμου ήρθε και τέντωσε το παλιό το οποίο την επόμενη μέρα έπεσε πάλι. Έχουμε χάσει και έχουν σκάσει 40 μπάλες από την αρχή της ποδοσφαιρικής σεζόν, κόστους 800€.

Ζητήσαμε να γίνει αλλαγή στους προβολείς καθώς δεν καλύπτουν ούτε στο ελάχιστο τις ανάγκες της ακαδημίας. Όλα τα μαθήματα γίνονται απογευματινές ώρες (6-9). Την επόμενη μέρα (!) ήρθε ένα τεχνικός του δήμου και τους “ρύθμισε”, δηλαδή άλλαξε μια καμένη λάμπα και τίποτα άλλο.
Με τις τελευταίες βροχές έπεσαν πάλι βράχια πίσω από τις κερκίδες και στην αρχή του διαδρόμου που οδηγεί στα αποδυτήρια, κίνδυνος για όλους! Θα θρηνήσουμε θύματα.

Μας έδωσαν βέβαια 50 (περίπου) πλαστικά καθίσματα και πλαστικό χρώμα για να βάψουμε το γήπεδο με δικό μας προσωπικό!

Έχουμε ήδη χάσει αρκετούς αθλητές, μικρούς και μεγάλους, που δεν επιθυμούν να αθλούνται στον άθλιο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου! Του χρόνου το ποδοσφαιρικό τμήμα του ομίλου θα διαλύσει καθώς δεν υπάρχουν πλέον αθλητές πρόθυμοι να σπάνε τα πόδια τους στο μπετόν.

Όταν το μεγαλύτερο ποσοστό των νέων (κυρίως αγοριών) στο νομό αλλά και πανελλαδικά προτιμάει σαν πρώτο άθλημα το ποδόσφαιρο (πάνω από 30% σε έρευνες) το αυτονόητο θα ήταν ο εκάστοτε δήμος να βοηθάει τις όποιες προσπάθειες, ειδικά ατόμων που όχι μόνο έσοδα δεν έχουν αλλά τις περισσότερες φορές βάζουν και από τη τσέπη τους.

Βέβαια ένας δήμος που έχει παραμελήσει όλα αυτά τα χρόνια άλλα δημοφιλή αθλήματα όπως το μπάσκετ, δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο για το ποδόσφαιρο.
Ο κ. Στεφανάκης μας είχε υποσχεθεί προεκλογικά ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο πριν τις γιορτές; Πόσο ακόμα θα διαρκέσει αυτή η κοροϊδία;

Κύριοι δεν ζητάμε πέργκολα για το μαγαζί μας, δεν ζητάμε δρόμο για το χωράφι μας ούτε περισσότερα τραπεζοκαθίσματα, ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΜΕ.
Και πλέον το απαιτούμε!

Παρακαλούμε να πάρει θέση και το κοινοτικό συμβούλιο της Ελούντας. Να μας πει τι ενέργειες έχουν γίνει για την συντήρηση του γηπέδου.

Δεν ξέρω πόσοι από εσάς αθλείστε, σαν προσκαλώ όλους για ένα μήνα να κάνετε προπόνηση στο δημοτικό γήπεδο της Ελούντας, θα διαπιστώσετε από μόνοι σας το πρόβλημα. Πόνους στα γόνατα και τη μέση, εκδορές σε κάθε επαφή με το χλοοτάπητα που πλέον έχει γίνει σκληρότερος κι από μπετόν.

Κύριο μέλημα όλων στο δήμο είναι η υγεία των αθλητών και δημοτών, πρώτα απ’ όλα! Εκτός των αθλητών που προπονούνται στο δημοτικό γήπεδο της Ελούντας, εκεί κύριο μέλημα είναι η μέγιστη συγκομιδή ψήφων.

Αυτή την φορά δεν συνοδεύουμε με φωτογραφικό υλικό αλλά όποιος θέλει είμαστε στη διάθεσή του για μια ξενάγηση στο γήπεδο.

Τα λέμε ξανά σε μια εβδομάδα…

Γεώργιος Παπαδάκης, πρώην Πρόεδρος Αθλητικού Ομίλου Ελούντας
Μιχάλης Παπαντωνάκης,
μέλος ΔΣ Αθλητικού Ομίλου Ελούντας».

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com