Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Λασιθίου: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Αθανασίας (Νάνσυς) Παλαιογεώργου

Με οδύνη πληροφορηθήκαμε τη θλιβερή είδηση της αναγγελίας θανάτου της αγαπητής συναδέλφου, Αθανασίας (Νάνσυς) Παλαιογεώργου, η οποία προσέφερε τις υπηρεσίες της τα τελευταία χρόνια στις σχολικές μονάδες του τόπου μας με συνέπεια, ανιδιοτέλεια και ευαισθησία. Έφυγε νωρίς και αφήνει στην οικογένειά της, αλλά και σε όλους τους συναδέλφους και φίλους, ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Η Νάνσυ Παλαιογεώργου ήταν φιλόλογος, καταγόταν από τη Λαμία και ήταν πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με μεταπτυχιακές σπουδές στο UCL (University College London). Είχε μία κόρη, απόφοιτο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Υπήρξε υποδειγματική ως εκπαιδευτικός και επέδειξε υπευθυνότητα, συνέπεια και ευσυνειδησία κατά την άσκηση των υπηρεσιακών καθηκόντων της. Την χαρακτήριζαν η ευγένεια και το ήθος και ήταν εξαιρετικά αγαπητή στους μαθητές και στους συναδέλφους της.

Η σκέψη μας συνοδεύει την οικογένεια και τους οικείους της, στους οποίους εκφράζουμε τη θλίψη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τη σκεπάζει…

Εκ της Διευθύνσεως Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com