Ο Χάρης Αλεξάκης στο Λατώ fm: «Πρόχειρος ο χειρισμός – Είναι πιο ευαίσθητοι οι Καρναβαλιστές στον ιό; – Αυτό πρέπει να μας απαντήσει το Υπουργείο…»

Για την απόφαση να ακυρωθούν όλες οι καρναβαλικές εκδηλώσεις  μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Σγουρού ¨Πρώτη Ματιά στην Ενημέρωση» ο Αντιδήμαρχος πολιτισμού Δήμου Αγίου Νικολάου Χάρης Αλεξάκης λέγοντας χαρακτηριστικά:  «Αιφνιδιαστήκαμε. Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν ζητήματα Δημόσιας Υγείας αλλά θεωρώ ότι ο χειρισμός από πλευράς υπουργείου ήταν πρόχειρος και πέρα από τον πανικό που δημιούργησε και την ένταση ότι δεν λύνει προβλήματα επί της ουσίας.
Είναι ξεκάθαρο ότι ακυρώνονται όλες οι εκδηλώσεις, οι συναυλίες και οι εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας.
Είμαστε εκτεθειμένοι σε επαγγελματίες, σε συλλόγους σε ανθρώπους που έχουν προετοιμαστεί χωρίς δική μας ευθύνη.
Η επικινδυνότητα του ιού είναι ο πανικός που δημιουργείται και οχι ο ίδιος ο ιος.
Αν το θέμα ήταν η μετακίνηση των ανθρώπων θα έπρεπε να κλείσουν τα σύνορα. Νομίζω ότι πρόβλημα ξεκίνησε από την Πάτρα που είναι πύλη εισόδου από την Ιταλία και νομίζω ότι στο βωμό του  πολιτικού κόστος πήρε όλα τα καρναβάλια της χώρας.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι την ίδια ώρα τα γήπεδα και η μετακίνηση φιλάθλων γίνεται κανονικά δηλαδή είναι πιο ευαίσθητοι οι καρναβαλιστές στον ιό;… αυτό πρέπει να μας απαντήσει το υπουργείο…»

Ακούστε εδώ όλη τη συζήτηση:

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com