Αποφασισμένοι να σώσουν τη Creta Farms

Στο πλαίσιο των συναντήσεων με τους θεσμικούς φορείς με στόχο τη διάσωση της εταιρίας  οι εκπρόσωποι των εργαζομένων της Creta Farms, αποτελούμενοι από τον πρόεδρο του σωματείου, Δημήτρη Δουλγεράκη και τους εργαζόμενους, Μ. Καραβάνο και Βασίλη Βουμβουράκη, παρουσία και του νομικού τους, Αθανάσιου Μαντά, πραγματοποίησαν νέες επαφές.

  1. Την Κυριακή 1/9/2019 συναντήθηκαν με τον βουλευτή Ρεθύμνου και υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννη Κεφαλλογιάννη όπου τους ενημέρωσε για τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης.
  2. Τη Δευτέρα 2/9/2019 συναντήθηκαν με τον βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ Μανώλη Συντυχάκη που εκδήλωσε τα συγχαρητήριά του στον αγώνα των εργαζομένων για τη διασφάλιση των εργασιακών τους κεκτημένων.
  3. Τέλος χθες, 3/9/2019, με πρωτοβουλία του βουλευτή Ρεθύμνου και πρώην Υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού συναντήθηκαν με τον ειδικό σύμβουλο Δημήτρη Κοντοφάκα από το γραφείο του Δραγασάκη όπου έχει ασχοληθεί με περιπτώσεις όπως της Creta Farms, και τον κο Μελαχρινό διευθυντή του πολιτικού γραφείου του βουλευτή κου Παππά, που εξέφρασαν την υποστήριξή τους με κάθε θεσμικό μέσο, ώστε η εταιρία να διατηρηθεί σε λειτουργία και να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας.

Είχε προηγηθεί συνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης κ. Μαρία Λιονή, τον Δήμαρχο Ρεθύμνου κ. Γεώργιο Μαρινάκη και αντιπροσώπους των 5 δήμων του νομού Ρεθύμνου.

Οι συναντήσεις συνεχίζονται και με ελεγκτικούς μηχανισμούς καθώς και με τους μεγαλομετόχους της Creta Farms.

Όλες οι συναντήσεις, όπως τονίζεται, έχουν στόχο στην βοήθεια εξεύρεσης λύσης με παρεμβάσεις ο καθένας από την πλευρά του κάτι που άπαντες υποσχέθηκαν και σε αυτό ακριβώς το σημείο γίνονται πιέσεις από την πλευρά των εργαζομένων.

Σχετικές δημοσιεύσεις