ΑΟΑΝ. Μανώλης Μακράκης : «Oι εγκαταστάσεις είναι αυτό που μένει στην ομάδα. Τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι!»

Με αφορμή την 1η αγωνιστική την ερχόμενη Κυριακή αλλά και την ανακαίνηση του Σταδίου  ο υπεύθυνος του  Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΟΑΝ  Μανώλης Μακράκης μίλησε στον Νίκο Σγουρό στην εκπομπή του «Πρώτη Ματιά στην Ενημέρωση» και μεταξύ άλλων είπε

«Η ομάδα ξεκινά με όνειρα γιατί έχει γίνει μια σοβαρή προσπάθεια στο οργανωτικό κομμάτι και στο τεχνικό επιτελείο το οποίο απαρτίζεται από παιδιά από την περιοχή μας με αρχηγό τον Κώστα Κιάσσο  προπονητή της πρώτης ομάδας και με τον Γιώργο Σταυρακάκη βοηθό του ο οποίος είναι πολλά χρόνια αρχηγός και σημαία της ομάδας του ΑΟΑΝ.
14 με 15 παιδιά του ρόστερ αυτή τη στιγμή είναι από τον Άγιο Νικόλαο. Ρεαλιστικά ο στόχος της ομάδας είναι η παραμονή και όσο ψηλότερα γίνεται.
Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, ελκυστικό να αρέσει στον κόσμο και να φεύγει ικανοποιημένος από το γήπεδο.
Στα διαρκείας  έχουμε φτάσει κοντά στα 400,  αριθμός ρεκόρ για τον Άγιο Νικόλαο.
Σήμερα ήρθαν τα καινούργια  καθίσματα τα οποία τοποθετούνται, ένας  καινούργιος αγωνιστικός χώρος, για να μπορεί να παίξει η ομάδα και αυτό ήταν από τις πρώτες προτεραιότητες της νέας διοίκησης γιατί είχαμε πει ότι αν δεν καταφέρουμε να κάνουμε αυτό δεν θα έχουμε κάνει τίποτα. Ουσιαστικά αυτό μένει στην ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, έρχονται και φεύγουν, οι εγκαταστάσεις είναι κάτι που μένει.
Τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι αλλά αν θέλουμε να δούμε τα πράγματα ρεαλιστικά, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στο χώρο του ποδοσφαίρου το να ανέβεις κατηγορία σημαίνει πως πρέπει τετραπλασιάσεις ίσως και  να πενταπλασιάσεις το μπάτζετ που έχεις  στη Γ΄ εθνική και αυτό χωρίς χρηματοδότη είναι ανέφικτο χωρίς κεντρικό μεγαλομέτοχο. Μακάρι να πάνε τα πράγματα καλά γιατί η άνοδος της ομάδας είναι όνειρο όλων μας. Την Κυριακή στις 16:30΄στις  Αρχάνες είναι 1η αγωνιστική με τον Γιούχτα μια πάρα πολλή καλή ομάδα αλλά ευελπιστούμε στο καλύτερο αποτέλεσμα«.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com