Η αντιδήμαρχος Παιδείας στο Λατώ fm: Η στέγη στο δημοτικό Σισίου θα αλλαχθεί ολοκληρωτικά εντός του καλοκαιριού (ηχητικό)

«Η στέγη στο δημοτικό Σισίου, που ήταν έτοιμη να πέσει, θα αλλαχθεί ολοκληρωτικά εντός του καλοκαιριού και θα δοθούν πίσω οι δύο αίθουσες του σχολείου που αυτή τη στιγμή δεν χρησιμοποιούνται», δήλωσε, μεταξύ άλλων, το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και τον Νίκο Σγουρό στο Λατώ fm 103,3 η Μαρία Γάλλου, αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Σχολικής Στέγης Αγίου Νικολάου.

Για το 3ο δημοτικό Αγίου Νικολάου η αντιδήμαρχος είπε ότι «θα ενταχθεί όπως και άλλα σχολεία στη μελέτη επισκευών που θα διορθώσουν αστοχίες όπως π.χ. όπως το να ανοιχθεί η πλαϊνή σκάλα αφού δεν υπήρχε μελέτη γι’ αυτό ενώ θα επισκευαστούν και οι εισροές νερού. Για το «πολύπαθο» 5ο δημοτικό θα αναζητηθεί άμεση λύση αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι σίγουρο. Για το Γυμνάσιο Κριτσάς η παραχώρηση αιθουσών να θυμίσω ψηφίστηκε από όλους πλην εμού και του κ. Φιλιππάκη. Πιστεύουμε και εκεί το θέμα θα λυθεί άμεσα». 


Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από το 9:54 και μετά:

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com