Αναστασία Μπομπολάκη:  «Άτομα που διαπράττουν ειδεχθή εγκλήματα κατά ανθρώπων, σε ένα ποσοστό που φτάνει το 95%, έχουν κακοποιήσει βάναυσα ζώα»

«Βαθιά διαταραγμένη ψυχολογικά και επικίνδυνη προσωπικότητα» χαρακτήρισε αυτόν ή αυτούς που  ακρωτηρίασαν και σκότωσαν γάτες στα Χανιά και στη συνέχεια ανάρτησαν την αποτρόπαια πράξη τους στο διαδίκτυο, η πρόεδρος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας κ. Αναστασία Μπομπολάκη  τονίζοντας ότι αυτό το έπραξαν προφανώς «θεωρώντας ότι μέσα από αυτές τις κτηνωδίες το στάτους του ανεβαίνει»  μιλώντας στην τηλεόραση της Κρητηtv.

Το περιστατικό κτηνωδίας στο Ακρωτήρι, όπου άγνωστος ή άγνωστοι παρέταξαν πάνω στον δρόμο πέντε γάτες που είχαν βάναυσα κακοποιήσει και σκοτώσει εκτός από την κατακραυγή προκάλεσε και το ενδιαφέρον επιστημόνων.

 «Έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι άτομα που διαπράττουν ειδεχθή εγκλήματα κατά ανθρώπων, σε ένα ποσοστό που φτάνει το 95%, έχουν ως παιδιά ή νέοι κακοποιήσει βάναυσα ζώα» τονισε η κ. Μπομπολάκη η οποία όπως δήλωσε  έχει επικοινωνήσει με τον επικεφαλής της Αστυνομίας στην Κρήτη ο οποίος τηνδιαβεβαίωσε ότι γίνονται προσπάθειες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών.

Σχετικές δημοσιεύσεις