Αγιασμός στον Παιδικό Σταθμό της Αμμούδας παρουσία του Δημάρχου Αγίου Νικολάου

Τα χαρούμενα διερευνητικά βλέμματα στα πρόσωπα των παιδιών ήταν οι πρωταγωνιστές στον Αγιασμό που τελέστηκε σήμερα (27/9) το πρωί στον Παιδικό Σταθμό της Αμμούδας, για την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Γιάννης Ριέρα, παρουσία του Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβού, της προέδρου του Δ.Σ του Οργανισμού Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου (ΟΚΥΔΑΝ) , της αντιπροέδρου κ. Κατερίνας Γιόμελου, της Δ/ντριας του δημοτικού σταθμού κ. Φιλίας Βλαχάκη, νηπιαγωγών και προσωπικού του σταθμού.

Ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του, μίλησε με ιδιαίτερα θερμά λόγια για το έργο των παιδικών σταθμών του Δήμου, ευχαριστώντας τους Νηπιαγωγούς και όλο το προσωπικό, για την δουλειά που προσφέρουν εξηγώντας ότι με την συνδρομή των οικογενειών συν διαμορφώνουν τον χαρακτήρα και την ψυχή των νέων αυτών ανθρώπων, ειδικά την σημερινή εποχή, όπου η επαφή έχει περιοριστεί ιδιαίτερα και επομένως η συνύπαρξη των μικρών παιδιών με τους δασκάλους, βοηθά σημαντικά.

Εξ άλλου όπως ανακοίνωσε ο κ. Ζερβός, τον επόμενο μήνα – μετά την εγκατάσταση του εργολάβου – θα ξεκινήσει το έργο της πυρόσβεσης του παιδικού σταθμού.

Επίσης ο ίδιος ενημέρωσε ότι το έργο του 2ου Βρεφονηπιακού Σταθμού που έχει σταματήσει, θα ενταχθεί στις Βιώσιμες Αστικές Αναπλάσεις, έχοντας διασφαλισμένη χρηματοδότηση, ενώ οι μελέτες αποπεράτωσης του – όπως έκανε γνωστό – θα είναι έτοιμες μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.

Το συγκεκριμένο έργο, προβλέπεται να προκηρυχθεί μέχρι τέλος του έτους και να δημοπρατηθεί την επόμενη χρονιά.

Ουσιαστικά – όπως έκανε γνωστό – μέσα σε ενάμιση χρόνο από την δημοπράτηση του, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί, ενώ με την νέα αυτή δομή, θα λυθεί πλήρως το ζήτημα της φιλοξενίας βρεφών και παιδιών, ώστε να εξυπηρετηθεί πλήρως η πόλη του Αγίου Νικολάου.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com