24ο ΕΚΟ All Star Game «Ένα γεγονός που ταιριάζει απόλυτα με το Ηράκλειο»

Το 24ο ΕΚΟ All Star Game θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο 7-8-9 Φεβρουαρίου.
Ο αντιπρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Σταύρος Δουβής,στην χθεσινή συνέντευξη τύπου δήλωσε:

«Ένα γεγονός μεγάλο που ταιριάζει απόλυτα με το Ηράκλειο, αφού το ωραίο στάδιο το κλειστό του Ηρακλείου «Δυο Αοράκια» εγκαινιάστηκε με ένα All Star Game, πριν από δέκα χρόνια. Αυτό είναι σημαδιακό.
Γι’ αυτή τη διοργάνωση ο σύνδεσμος θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι δούλεψαν και ιδιαίτερα εκείνους που βοήθησαν προκειμένου να υπάρχει σήμερα αυτή η συνάντηση και να έχουμε και την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή αυτό το μεγάλο γεγονός.
Θα πρέπει πρώτα να ευχαριστήσουμε τον χορηγό μας την ΕΚΟ και τον κ. Αναστασιάδη που είναι παρών. Την Περιφέρεια που βοηθάει παντοιοτρόπως όπως και τον Δήμο Ηρακλείου που βοηθάει και αυτός. Επίσης όλους όσοι είναι χορηγοί στην διοργάνωση και συμμετέχουν στην προσπάθεια, να κάνουμε αυτό το event το καλύτερο από κάθε άλλη φορά. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον φίλο μου Μπάμπη Μαρκάκη, γιατί είναι πάντοτε παρών σε οτιδήποτε μπασκετικό γίνεται σε αυτή την πόλη.
Η πιο μεγάλη ικανοποίηση για εμάς είναι αυτή που έχουμε δίπλα μου, τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη, έναν κορυφαίο παίκτη και αθλητή, ο οποίος εκπροσωπεί τους αθλητές. Χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν δυνατό.
Όλοι όσοι προανέφερα έχουν ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον σύνδεσμο και ελπίζω όλοι μαζί να βοηθήσετε με την παρουσία σας, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα κλίμα αντάξιο, για ένα παιχνίδι σαν και αυτό που είναι ένα παιχνίδι χαράς αλλά και να δοθεί ένα μήνυμα ότι το μπάσκετ μπορεί να ξεφεύγει από αυτά που γίνονται σε άλλα σπορ».

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, πρόεδρος του ΠΣΑΚ, του συνδέσμου των παικτών, δίνοντας το σύνθημα για το 24ο ΕΚΟ All Star Game μεταξύ άλλων είπε:
«Η συγκεκριμένη διοργάνωση ενώνει τρεις γενιές, αυτή του Παναγιώτη Φασούλα και του Παναγιώτη Γιαννάκη, του Διαμαντίδη και του Παπαλουκά που θα παίξουν στον αγώνα των παλαίμαχων το Σάββατο αλλά και τα παιδιά που παίζουν τώρα, όπως ο Καλάθης και ο Ζήσης«.

Σχετικές δημοσιεύσεις