Ορκίστηκε ο Γιάννης Πλακιωτάκης Υπουργός Ναυτιλίας

Ενώτιον  του Προέδρου της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλου, και του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη, ορκίστηκε στο Προεδρικό Μέγαρο από τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο ο βουλευτής Λασιθίου κ. Γιάννης Πλακιωτάκης αναλαμβάνοντας  το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.
«Η ναυτιλία είναι εθνική υπόθεση. Η Ελλάδα θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα παγκόσμια ναυτιλιακά δρώμενα» δήλωσε ο κ Πλακιωτάκης  κατά την είσοδο του  στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.

Ο Λασιθιώτης Βουλευτής δήλωσε παράλληλα  «γνωρίζω τα θέματα της ναυτιλίας, έχω συνεργαστεί με τους φορείς και είμαστε έτοιμοι από σήμερα να δώσουμε λύσεις».

Απαντώντας  για το ποια θα είναι η πρώτη του ενέργεια  ως Υπουργός Ναυτιλίας  δήλωσε  θα είναι «η άμεση στελέχωση των υπηρεσιών του υπουργείου και του γραφείου του. Σε κάθε περίπτωση ήδη από σήμερα έχω κανονίσει ραντεβού και με τους θεσμικούς εκπροσώπους και του υπουργείου και των εκπροσώπων της ναυτιλίας. Δεν έχουμε κανένα λεπτό για χάσιμο, πιάνουμε αμέσως δουλειά και είμαι βέβαιος ότι η ναυτιλία θα βρει τη θέση που της αρμόζει».

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com