Ο Γιώργος Τζώρτζης στο Λατώ fm για την αυριανή ‘Γιορτή του Αθλητή’ στο ΡΕΞ: «»Είναι υποχρέωσή μας να τιμήσουμε αυτούς τους αθλητές, είναι πολύ σημαντικό και μια ανταμοιβή για αυτούς»

Για την «Γιορτή του Αθλητή» που θα διεξαχθεί στο REX αύριο Σάββατο στις 19.00 όπου και θα βραβευτούν από τον ΠΑΟΔΑΝ για 13η συνεχή χρονιά οι αθλητές και οι προπονητές τους που διακρίθηκαν το 2019 στην περιοχή μας, μίλησε στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και στους Νίκο Σγουρό και Δέσποινα Κουτάντου το μέλος του Οργανισμού Γιώργος Τζώρτζης.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε όλες τις κατηγορίες βραβεύσεων που θα λάβουν χώρα, ενώ τόνισε πως «είναι υποχρέωσή μας να τιμήσουμε αυτούς τους αθλητές, είναι πολύ σημαντικό για αυτούς. Είμαστε ένας πολύ μικρός τόπος όπου οι αθλητές μας δεν έχουν ούτε την ευκαιρία να δουν κάποιους άλλους αθλητές, ούτε να έχουν παραστάσεις από αγώνες, κλπ και η προετοιμασία τους είναι πολύ δύσκολη«.


Ακούστε το:Σημειώνεται πως, ο ΠΑΟΔΑΝ για 13η συνεχή χρονιά τιμάει τους αθλητές και τους προπονητές τους που διακρίθηκαν το 2019, με το ίδιο πάντα κριτήριο, αυτό της εισόδου στην πρώτη εξάδα των επίσημων πανελληνίων πρωταθλημάτων του κάθε αθλήματος. Πέρα από αυτούς τους αθλητές ο ΠΑΟΔΑΝ βραβεύει κάθε χρόνο σε ειδική κατηγορία, αθλητές που δεν πληρούν το παραπάνω κριτήριο αλλά οι διακρίσεις τους κρίνονται ως εξαιρετικές ή υπηρετούν αθλήματα που είναι σχεδόν αδύνατο να εκπληρωθεί το κριτήριο της εξάδας (πχ ποδόσφαιρο). Επίσης, ο ΠΑΟΔΑΝ έχει θεσμοθετήσει εξαρχής και την τιμητική κατηγορία για ανθρώπους με διαχρονική προσφορά στον τοπικό αθλητισμό. Πέρα από τα παραπάνω θα τιμηθούν και οι φορείς που βοηθούν με συνέπεια τα τελευταία χρόνια τις δράσεις του ΠΑΟΔΑΝ. 

Έτσι, στη Γιορτή Αθλητή που θα διεξαχθεί στο REX το προσεχές Σάββατο στις 19.00 θα βραβευτούν οι παρακάτω.

Από τον ΙΟΑΝ: Αλτσιάδης Δημήτρης

 

Από τον ΑΟΛ: Τσαμπανάκης Αλέξης, Κουκουρογιαννάκης Παντελής, Παπαγεωργόπουλος Νίκος, Ραφαϊλάκη Νικολέττα, Πάγκαλος Νίκος και οι προπονητές τους Πασχάλης Κούτρας και Λευτέρης Ραφαϊλάκης.

 

Από τον Αλμυρό: Σκουλάς Νικόλαος, Μυλωνάκης Γεώργιος και ο προπονητής τους Γρηγοράκης Δημήτρης.

 

Από τη ΛΕΜΑΝ: Σκύβαλλος Εμμανουήλ, Καράκης Κωνσταντίνος, Χταζάκης Γεώργιος.

 

Από το ΛΑΤΩ (τένις): Σφυράκης Νικόλαος, Κοντολαιμάκη Μάρα και οι προπονητές τους Μήλας Γεώργιος, Τζώρτζης Γιάννης.

 

Από το ΛΑΤΩ (σκάκι): Κοζύρη Αικατερίνη και οι προπονητές της Μάριος Αγγελέτος, Άγγελος Σανδαλάκης.

 

Από τον Ορειβατικό και πολιτιστικό σύλλογο ΤΑΛΩΣ: Κουλουγουσίδης Νεκτάριος και ο προπονητής του Κουλουγουσίδης Δημήτρης.

 

Από τον Ποδηλατικό Όμιλο Δρήρο: Πατεράκη Ασπασία και ο προπονητής της Ταμπακάκης Νίκος.

 

Από τον Α.Σ. ΜΙΝΩΤΑΥΡΟ: Λιαπάκης Ιωάννης, Λιαπάκης Γεώργιος, Λιαπάκης Δημήτριος, Λιαπάκης Εμμανουήλ, Μαρκατάτος Γεώργιος και ο προπονητής τους Γεροντής Ιωάννης.

TAEKWONDO Βετεράνων: Γεροντής Ιωάννης, Γραφανάκης Ευστάθιος.

 

Αθλητές που δεν ανήκουν σε σύλλογο του Αγίου Νικολάου: Μαρκοκωνσταντίνος Αντρέας, Κωσταντινέσκου Κωνσταντίνος, Σηφάκης Φάνης, Φρονιμάκη Σίλια, Κουκούλα Μαρία

 

Ειδικές βραβεύσεις: Καραίνδρου Νάνσυ, Winners Fitness Club, Jayne Orencas, Βιδάλη Βάλια, ΑΟΑΝ.

 

Τιμητικές βραβεύσεις: Αλεξανδρίδης Αντώνιος, Κοκολάκης Γρηγόρης.

 

Επίσης, θα τιμηθούν η Περιφέρεια Κρήτης,  το Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου, η Αστυνομική Διεύθυνση, η Τροχαία Αγίου Νικολάου, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Αγίου Νικολάου, η ΔΑΕΑΝ και το 1ο Σύστημα Ν/Π Αγίου Νικολάου.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις