Το «League of Legends» διοργανώνει τους ευρωπαϊκούς Τελικούς στην Αθήνα

Η Riot Games φέρνει την κορύφωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του League of Legends (LEC) στην Αθήνα, φέτος τον Σεπτέμβριο. Το LEC ξεκίνησε τον Ιανουάριο και εξελίχθηκε γρήγορα στο πρωτάθλημα esports με την περισσότερη τηλεθέαση στην Ευρώπη.
Στους τελικούς του Spring Split συμμετείχαν 20.000 οπαδοί των esports, φέρνοντας άνω των 2 εκατομμύριων ευρώ στην τοπική οικονομία του Ρότερνταμ σε δύο ημέρες, ενώ το 87% των επισκεπτών προήλθαν εκτός της πόλης, από πολύ μακρινά μέρη όσο η Νότια Κορέα, η Κίνα και το Περού. Τώρα, η μάχη του LEC μεταφέρεται στην Αθήνα, στο εκπληκτικό Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο «Νίκος Γκάλης», που βρίσκεται στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο της Αθήνας.
Σε αυτόν τον χώρο διεξάχθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Ελλάδα το 2004 και, τώρα, το 2019, επιλέχθηκε για να φιλοξενήσει μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις esports της χρονιάς. Στην εκδήλωση θα φιλοξενηθεί και ένας εκθεσιακός χώρος επίδειξης, σε συνεργασία με τους χορηγούς Lion Cereal, Tchibo και Warner Music και πάνω από 20 ακόμα συνεργάτες.
Η διήμερη εκδήλωση θα καλύπτει τους Ημιτελικούς και τον Τελικό. Τα εισιτήρια διατίθενται για αγορά μέσω διαδικτύου εδώ, στα inSpot, Battlenet, Gnet ίντερνετ καφέ, καθώς και σε επιλεγμένα Καταστήματα Public καιΠρακτορεία ΟΠΑΠ σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή σε κατόχους εισιτηρίων στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου στις 11:00 ώρα Ελλάδας.

Σχετικές δημοσιεύσεις