Το μεγάλο αθλητικό σόου του καλοκαιριού στην Κρήτη από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ) και τη Infinite Drop High Diving με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Το μεγάλο αθλητικό σόου του καλοκαιριού στην Κρήτη από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ) και τη Infinite Drop High Diving με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.
 
 
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το μεγάλο αθλητικό σόου του καλοκαιριού στην Κρήτη είναι οι εντυπωσιακές καταδύσεις από τα βράχια της λίμνης του Αγίου Νικολάου κι από βατήρα στα 20 μέτρα.
19 αθλητές, διακεκριμένοι καταδύτες από απ’ όλο τον κόσμο (Βρετανία, Ρωσία, Βραζιλία, Ουκρανία, Ελβετία, ΗΠΑ, Ισπανία, Γερμανία, Λουξεμβούργο, Αυστραλία, Δανία και Ρουμανία) θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για το μοναδικό καταδυτικό γεγονός από υψηλά σημεία που φιλοξενεί η Ελλάδα, κάθε καλοκαίρι στον Άγιο Νικόλαο.
Το 4ο «Agios Nikolaos Cliff Diving 2019», θα εξελιχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο φυσικό αμφιθέατρο της λίμνης Βουλισμένης, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Αγίου Νικολάου και αποτελεί διαχρονικά το σημείο αναφοράς της περιοχής.
Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ) η Περιφέρεια Κρήτης και η Infinite Drop High Diving, έχουν ετοιμάσει ένα μαγευτικό υπερθέαμα, που ξεκινά με την «προθέρμανση» αύριο Παρασκευή (28 Ιουνίου) και συνεχίζεται με την κορύφωση των αγώνων του Σαββάτου (29 Ιουνίου) και τους τελικούς της Κυριακής (30 Ιουνίου), για να ολοκληρωθεί με την φαντασμαγορική τελετή λήξης στις 9 το βράδυ της Κυριακής.
Τη φετινή διοργάνωση παρουσιάζει ο τηλεοπτικός παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης ενώ ο χρυσός Ολυμπιονίκης του 2004 στις καταδύσεις Νίκος Συρανίδης που έχει ταυτίσει την παρουσία του με την διοργάνωση, αποτελεί την εμβληματική φυσιογνωμία των αγώνων και της διοργάνωσης ως μέλος της Διεθνούς Κριτικής Επιτροπής που βαθμολογεί τους αθλητές.
Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα για πρώτη φορά φέρει την υπογραφή του Πέτρου Κούρτη, του μουσικού πρωταγωνιστή της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας 2004, ο οποίος εντυπωσίασε στο ρόλο του τυμπανιστή. Ρυθμός και ένταση στο «Agios Nikolaos Cliff Diving» και αρκετά νέα καλλιτεχνικά στοιχεία που αναμένεται να συνδράμουν ώστε οι 15.000 θεατές να απολαύσουν ένα μοναδικό αθλητικό υπερθέαμα.
Εγγύηση της επιτυχίας αποτελεί η δουλειά δεκάδων εθελοντών που στηρίζουν με την πολύτιμη δουλειά τους τη διοργάνωση ενώ καθοριστική είναι για μια ακόμα χρονιά η εμπιστοσύνη των χορηγών και η έμπρακτη αναγνώριση της επιτυχίας που καταγράφει κάθε καλοκαίρι.
Όσο για την εξωστρέφεια της εκδήλωσης, φέτος θα είναι ακόμα μεγαλύτερη και η προβολή του διημέρου θα λάβει μεγάλες διαστάσεις σε επίπεδο Κρήτης, αλλά και χώρας ενώ θα ταξιδέψει ως ξεχωριστό σόου σε πολλές χώρες του κόσμου.
Η αντίστροφη μέτρηση για το «Agios Nikolaos Cliff Diving 2019» ξεκίνησε ήδη…

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com