Γ. Πλακιωτάκης στο ΛΑΤΩ FM: Πρέπει να επιστρέψουμε στην κανονικότητα


 

«Πρέπει να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, χρειάζεται να αλλάξουμε οικονομική πολιτική, κυρίως όμως χρειαζόμαστε μια κυβέρνηση με ισχυρή λαϊκή εντολή για να μπορέσει να υπερασπιστεί τα εθνικά και κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας και να αναγνωριστεί επιτέλους ο ρόλος της Ελλάδας στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης» δήλωσε στην εκπομπή «Ναι μεν αλλά» του ΛΑΤΩ FM ο υποψήφιος βουλευτής Λασιθίου της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης. 

 Ακούστε εδώ το ηχητικό απόσπασμα

Μιλώντας στη Δέσποινα Κουτάντου και στο Νίκο Σγουρό ο κ. Πλακιωτάκης τόνισε πως «για όλους αυτούς τους λόγους και την ανάγκη ενός ισχυρού πρωθυπουργού που θα κάνει αισθητή την παρουσία του τόσο στην Ευρώπη όσο και την ευρύτερη περιοχή γι αυτό το λόγο πρέπει να στηρίξουμε και Κυριάκο Μητσοτάκη και Νέα Δημοκρατία».

Αναφερόμενος στην επόμενη μέρα μετά τις εκλογές και για το αν οι δεσμεύσεις της ΝΔ υλοποιηθούν ανέφερε πως πρέπει «να δούμε την πραγματικότητα. Η κυβέρνηση έχει δεσμεύσει τη χώρα για τα επόμενα 100 χρόνια  με πρωτογεννή πλεονάσματα 3.5% μέχρι το 2022 και 2% μέχρι το 2060 και τη δημόσια περιουσία για τα επόμενα 99 χρόνια. Αυτά Είναι σημαντικά δεδομένα όπως επίσης  θα παραλάβουμε μια χρεοκοπημένη ΔΕΗ χρεοκοπημένες ΔΕΚΟ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εμείς δεν έχουμε συγκεκριμένο πρόγραμμα για να αντιμετωπίσουμε αυτές τις προκλήσεις . ΑΝ δείτε το πρόγραμμα μας έχουμε πει τρία συγκεκριμένα πράγματα. Μείωση των φόρων και των εισφορών από την 1/1/2020 . Έχουμε έτοιμα τα νομοθετήματα που αφορούν στη λειτουργία του ελληνικού κοινοβουλίου. Η βουλή δεν θα κλείσει το καλοκαίρι θα είμαστε σε διαρκή εγρήγορση οπότε καταλαβαίνεται ότι πρέπει να τρέξουμε πάρα πολύ γρήγορα γι αυτό και ζητάμε ισχυρή εντολή διακυβέρνησης για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα μας  το οποίο είναι και πρακτικό και κσοστολογημένο αλλά κυρίως εφαρμόσιμο. Μην ξεχνάτε ότι οι αγορές έχουν αναγνωρίσει εμμέσως την επιτυχία του Κυριάκου του Μητσοτάκη και της ΝΔ . Τα δεκαετή ομόλογα από τις ευρωεκλογές ξεκίνησαν με ένα επιτόκιο περίπου στο 4% και τώρα είναι στο 2% με πτωτικές τάσεις. Άρα η αγορά έχει προεξοφλήσει ότι το πρόγραμμα της ΝΔ θα είναι εφαρμόσιμο και πιστεύω ότι την Κυριακή οι πολίτες θα μας δώσουν ισχυρή εντολή διακυβέρνησης».

Στην ερώτηση εάν μία αυριανή κυβέρνηση της ΝΔ δεσμεύεται ότι θα υλοποιήσει το έργο του Β.Ο.Α.Κ. τόνισε πως «προσωπική δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να δρομολογήσει το έργο του ΒΟΑΚ. Έχουμε καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση για τον ΒΟΑΚ από το Καστέλι μέχρι την Σητεία και ειδικά για το Λασίθι που στους σχεδιασμούς της απερχόμενης κυβέρνησης δεν υπήρχε κανένας σχεδιασμός. Ο ΒΟΑΚ για τη κυβέρνηση Μητσοτάκη θα αποτελέσει στόχο πρώτης προτεραιότητας».

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com