Γιάννης Πλακιωτάκης :  «στη ΝΔ μας ενδιαφέρουν Όλοι οι πολίτες»



Μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην Ενημέρωση» με το Νίκο Σγουρό ο Βουλευτής Λασιθίου Γιάννης Πλακιωτάκης μεταξύ άλλων δήλωσε:

Δεσμευόμαστε για έναν ΒΟΑΚ από το Καστέλι Κισσάμου μέχρι τη Σητεία. από πόρους ΕΣΠΑ έχω και πρόταση και λύση

 Δεσμευόμαστε να προχωρήσει η ολοκλήρωση των  Φυλακών  Νεάπολης που έχει ολοκληρωθεί το 70% και τέσσερα χρόνια τώρα η παρούσα Κυβέρνηση δεν έχει κάνει τίποτα. Την επόμενη μέρα θα υποστηρίξουμε τη βιωσιμότητα των σχολών με ενίσχυση σε προσωπικό  και  υποδομές .

Το σημαντικότερο είναι να έχουμε Βιώσιμα Πανεπιστημιακά Τμήματα σε όλες τις πόλεις του Νομού. Μόνο μέσα από μια τέτοια λογική μπορεί να έχουν μέλλον τα τμήματα. Ο Πολίτες στις 7 Ιουλίου καλούνται να επιβεβαιώσουν την αλλαγή πορείας της χώρας που χάραξαν στις Ευρωεκλογές. Αυτό θα σημάνει επιστροφή στην ευημερία,  στην πρόοδο και στην κανονικότητα. Το Λασίθι άλλαξε πολιτική κατεύθυνση και υπάρχει κλίμα αισιοδοξίας χωρίς να σημαίνει ότι έχει κριθεί κάτι.

Εμείς πιστεύουμε σε μια διαφορετική οικονομική πολιτική που βασίζεται στο τρίπτυχο μείωση φόρων, εισφορών , ενίσχυση ρευστότητα της αγοράς προσέγγιση επενδύσεων για τη δημιουργία καλά αμοιβόμενων και μονίμων θέσεων εργασίας άρα επιπλέον εσόδων για την οικονομίας μας . Πρώτο μας μέλημα να  καταργήσουμε το νόμο Κατρούγκαλου .Πιστεύουμε σε ένα διαφορετικό ασφαλιστικό σύστημα. Θέλουμε ένα ασφαλιστικό ανταποδοτικό. Μας ενδιαφέρουν όλοι οι πολίτες . Χρειάζεται μια διαφορετική λογική μείωσης των δημοσίων δαπανών. Πρέπει να γίνει μια αξιολόγηση των δαπανών. Πιστεύουμε ότι μέσα από την πολιτική που θα ακολουθήσουμε θα αυξηθεί η ανάπτυξη άρα θα αυξηθούν και τα έσοδα του κράτους. Το  φορολογικό που θα ψηφιστεί τον ερχόμενο Σεπτέμβρη για να ισχύσει από το 2020 προβλέπει μείωση της φορολογίας μέσα σε δυο χρόνια από το 28% στο 20% . Οριζόντια μείωση του ΕΜΦΙΑ 30% . Προσδοκούμε κυριολεκτικά να αλλάξουμε το οικονομικό κλίμα στην πατρίδα μας γρήγορα. Είδαμε μια αλλαγή του οικονομικού  κλίματος με την  εκλογή της ΝΔ. Είχαμε μείωση των επιτοκίων δανεισμού για το 10ετές ομόλογου του δημοσίου και αυτό σημαίνει και μείωση του κόστους δανεισμού και των  επιχειρήσεις και των ιδιωτών όπως επίσης είδαμε αύξηση του χρηματιστηρίου …αυτό είναι διαμόρφωση νέου κλίματος, οι ξένοι επενδυτές προσδοκούν από τη ΝΔ .

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com