Ζωντανά το Δημοτικό Συμβούλιο Χερσονήσου στο διαδίκτυο

Ο διαδικτυακός θεατής έχει πλέον τη δυνατότητα να παρακολουθήσει σε ζωντανή αναμετάδοση με συνεχή καταγραφή, χωρίς διακοπή, τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Χερσονήσου σε πραγματικό χρόνο (real time).

Για τη λειτουργία της υπηρεσίας δημιουργήθηκε κανάλι στο youtube, όπου οποιοσδήποτε μπορεί να παρακολουθεί τις ζωντανές μεταδόσεις του Δ.Σ. στο link: https://www.youtube.com/channe..

Το κανάλι του Δήμου Χερσονήσου μπορεί κάποιος να το αναζητήσει είτε στο youtube, είτε στην ιστοσελίδα (site) του Δήμου (www.hersonisos.gr).

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να «ανατρέχουν» σε προηγούμενες συνεδριάσεις – θα υπάρχει δηλαδή μια διαδικτυακή αρχειοθέτησή τους – καθώς ανά συνεδρίαση θα γίνεται ανάρτηση των βιντεοσκοπημένων Δημοτικών Συμβουλίων στο κανάλι του Δήμου Χερσονήσου στο youtube.

Στο πλαίσιο της ψηφιακής δημοκρατίας που διευκολύνει τη συμμετοχή των πολιτών στα κοινά και στοχεύει στην άμεση ενημέρωσή τους, πραγματοποιήθηκε χθες, 17 Σεπτεμβρίου, η πρώτη ζωντανή μετάδοση κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ., την οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν μαγνητοσκοπημένη.

Ο δήμαρχος, Γιάννης Σέγκος, δήλωσε:

«Η άμεση ενημέρωση των δημοτών, η διαφάνεια και η χρηστή διοίκηση ήταν στην κορυφή της ατζέντας στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και πιστεύουμε ακράδαντα ότι η απόφασή μας θα συνδράμει καθοριστικά στους δημοκρατικούς κανόνες λειτουργίας που διέπουν το κορυφαίο όργανο της τοπικής διοίκησης. Πρέπει ακόμα να υπογραμμίσω ότι δεν συντρέχει καμία οικονομική επιβάρυνση για το Δήμο και τους δημότες, αφού την όλη διαδικασία ανέλαβε εσωτερικά, το Τμήμα Τεχνολογιών Πληροφορικής Επικοινωνιών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου και όχι κάποια ανάδοχος εταιρεία.»

Πηγή cretalive.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com