Νεκρή 20χρονη σε σοκαριστικό τροχαίο στα Χανιά…

Μετωπική σύγκρουση ενός φορτηγού με ΙΧ τύπου τζιπ σήμερα το πρωί σε περιοχή των Χανίων, είχε ως αποτέλεσμα  μία κοπέλα 20 ετών να χάσει τη ζωή της, ένας 20χρονος άνδρας νοσηλεύεται, ενώ ένα δεύτερο άτομο ηλικίας 30 ετών θα έμπαινε στο χειρουργείο. Λιγότερο σοβαρή είναι η κατάσταση δύο ακόμη ατόμων, 24 και 21 ετών, καθώς και του οδηγού του φορτηγού. Όλοι οι εμπλεκόμενοι στο τροχαίο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι Έλληνες.
Το περιστατικό σημειώθηκε στο ύψος της εθνικής οδού στους Αγίους Πάντες, με τα έξι άτομα, στην πλειοψηφία τους νεαρής ηλικίας, να μεταφέρονται στο νοσοκομείο Χανίων.
Νεκρή είναι μία κοπέλα 20 ετών, ένας 20χρονος άνδρας βρίσκεται στην εντατική, ενώ ένας 30χρονος χειρουργείται αυτή τη στιγμή. Λιγότερο σοβαρή είναι η κατάσταση δύο ακόμη ατόμων, 24 και 21 ετών, καθώς και του οδηγού του φορτηγού. Όλοι οι εμπλεκόμενοι στο τροχαίο είναι ελληνικής ιθανένειας.
Οι συνθήκες του περιστατικού παραμένουν άγνωστες, με το αρμόδιο τμήμα της τροχαίας να έχει αναλάβει να ρίξει «φως» στην υπόθεση.
ΠΗΓΗ : Zarpanews.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com