Πρ. Εμπορικού Συλλόγου Μανώλης Πάγκαλος «Υπάρχουν αρκετές  περιπτώσεις επαγγελματιών στην περιοχή μας που βρίσκονται πλέον σε αδιέξοδο – Στηρίξτε την τοπική αγορά γιατί αυτό θα ωφελήσει όλους μας»

Πρεμιέρα χθες Δευτέρα 13 Ιουλίου, για τις θερινές εκπτώσεις που θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 31 Αυγούστου.
Τα καταστήματα μπορούν να παραμείνουν προαιρετικά ανοικτά την Κυριακή 19 Ιουλίου 2020, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας 11 π.μ-6 μ.μ.
«Τα καταστήματα του Αγίου Νικολάου είναι «γεμάτα» με ποιοτικά προϊόντα  και οι εκπτώσεις που προσφέρουν στην πλειοψηφία τους κυμαίνονται στο 50%» όπως είπε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μανώλης Πάγκαλος μιλώντας στην Δέσποινα Κουτάντου στην εκπομπή «Ναι μεν αλλά».
Με αρκετή δόση χιούμορ θέλοντας να τονίσει την πολύ μεγάλη πτώση του τζίρου της τοπικής αγοράς ο κ. Πάγκαλος είπε ότι «ο σύλλογος μετά από αίτημα των μελών του  θα διαθέσει ειδικά οχήματα ασφαλείας για την μεταφορά των εισπράξεων των καταστημάτων!!!».
«Υπάρχουν αρκετές  περιπτώσεις επαγγελματιών στην περιοχή μας που βρίσκονται πλέον σε αδιέξοδο» όπως είπε και κάλεσε για άλλη μια φορά τους κατοίκους της περιοχής «να στηρίξουν την τοπική αγορά γιατί αυτό θα ωφελήσει όλους μας». 

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com