Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης Αγ. Νικολάου στο Λατώ fm: «Αν είναι να ξανακλείσουμε σε 15 μέρες καλύτερα να μην ανοίξουμε καθόλου τώρα – Περιμένουμε πραγματική στήριξη για να επιβιώσουμε»

«Δεν ξέρουμε καν πότε θα ανοίξουμε, αν θα είναι αρχές του ’21, Μάρτιος του ’21, προέχει η υγεία μας αλλά θα πρέπει η κυβέρνηση να σκεφτεί και εμάς, το πώς θα επιβιώσουμε» δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης Αγίου Νικολάου Κωστής Ζαχαριάς, μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό.

«Τόσο καιρό είμαστε κλειστά και δεν έχουμε καμία πραγματική στήριξη από την κυβέρνηση, οτιδήποτε έχουμε πάρει μέχρι τώρα είναι σε μορφή επιστρεπτέας ενίσχυσης, δανειακής δηλαδή μορφής, που θα κληθούμε αύριο-μεθαύριο να τα επιστρέψουμε αυτά τα χρήματα.
Η κυβέρνηση πρέπει να το δει διαφορετικά, πρέπει να σκεφτεί την πραγματική στήριξη

Με τα δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί, τονίζει, «καλύτερα θα είναι να μην ανοίξουμε καθόλου τώρα, ένα εστιατόριο για να ανοίξει δεν είναι τόσο απλό, θα πρέπει πάλι να προμηθευτούμε πρώτα τουλάχιστον να υπάρξει προεργασία ημερών για να ανοίξει ένα κατάστημα  – ποιοι συνάδελφοι θα δεχτούν να ανοίξουν τώρα με περιορισμούς, ενώ θα ξέρουν ότι μετά από 15 μέρες θα πρέπει να ξανακλείσουν; Όσοι δεν δουλεύουν τώρα με take away ή delivery, δεν θα σκεφτούν να ανοίξουν εάν δοθεί π.χ. τέτοια δυνατότητα».

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com