Ο Μανόλης Λεμπίδης στο Λατώ fm: «Σε χώρο με κάμερες στο Σίσι μεταφέρονται τα δημοτικά οχήματα μετά το περιστατικό κλοπής καυσίμου στο Βραχάσι»

«Σε χώρο με κάμερες στο Σίσι μεταφέρονται τα δημοτικά οχήματα μετά το περιστατικό κλοπής καυσίμου» δήλωσε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα της Δημοτικής Ενότητας Βραχασίου Μανόλης Λεμπίδης, αναφερόμενος στο πρόσφατο πριστατικό της κλοπής καυσίμου από τα δημοτικά οχήματα που βρίσκονται στην περιοχή εκτελώντας προγραμματισμένες εργασίες


«Λυπάμαι πολύ και οργίζομαι για την κατάσταση αυτή που επικρατεί. Δεν είναι αυτή η περιοχή του Βραχασίου και δεν νομίζω και ότι οι συγκεκριμένοι είναι κάτοικοι της περιοχής, που είναι πολύ όμορφη και φιλόξενη. Όλο αυτό το μόνο που δημιουργεί είναι προβλήματα για την ανάπτυξη της περιοχής και για να βοηθήσουμε να καλυτερέψει η καθημερινότητά μας».

Το ζήτημα, πρόσθεσε, έχει απασχολήσει στο πρόσφατο παρελθόν αντιστοίχως και την Αντιπεριφέρεια Λασιθίου με κλοπές να λαμβάνουν χώρα σε μηχανήματα, ανταλλακτικά, καύσιμα., κλπ από οχήματά της. «Δεν νομίζω, πάντως, ότι οι κάτοικοι της περιοχής έχουν ανάγκη από 10, 20, 30 λίτρα βενζίνης, κάτι συμβαίνει, και αυτό που συμβαίνει πρέπει να το περιφρουρήσουμε».

Όπως είπε, κατόπιν σχετικής εντολής του Δημάρχου, ο κ. Λεμπίδης κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων, ζητώντας επίσης, από τη στιγμή που υπάρχουν τέτοια φαινόμενα, «να υπάρξει μια περιφρούρηση και από τους κατοίκους αλλά και περισσότερο από την Αστυνομία, σε όλο το εύρος της περιοχής, σε Βραχάσι, Σίσι, Μίλατο».

Στην περιοχή μάλιστα, όπως είπε ο κ. Λεμπίδης, το προηγούμενο διάστημα έλαβαν χώρα και κλοπές σε 3 – 4 σπίτια στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com