Ο Λευτέρης Ραφαϊλάκης στο Λατώ fm: «Οι αθλητικοί χώροι ανοίγουν για ατομική άσκηση των τμημάτων των συλλόγων, σε αυτή τη φάση δεν προβλέπεται είσοδος για το κοινό – Το Cliff Diving έχει ουσιαστικά ακυρωθεί, o ΠΑΟΔΑΝ θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο για εκδηλώσεις σε όλη την περιφέρεια του δήμου»

Για το άνοιγμα των αθλητικών χώρων για αθλητές και σωματεία από σήμερα Δευτέρα μίλησε στον «αέρα» της εκπομπής «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ Λευτέρης Ραφαϊλάκης. 

Όπως ανέφερε «πέρα από το ότι ανοίγουμε τα στάδια από αύριο στην ουσία, ετοιμάζουμε και συντήρηση των πυλώνων στο δημοτικό στάδιο οπότε είμαστε σε αναμονή του συνεργείου που θα κάνει τη συντήρηση.

Από αύριο ίσως και σήμερα για λίγα παιδιά, ίσως ανοίξουμε με βάση τις οδηγίες που έχει βγάλει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Ανοίγουμε για τα αγωνιστικά τμήματα των συλλόγων για ατομική άσκηση με τους περιορισμούς που μας έχει θέσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Σε αυτή τη φάση δεν προβλέπεται η είσοδος για το κοινό.

Θα ανοίξει το Δημοτικό Στάδιο Αγίου Νικολάου και κάνουμε προσπάθεια και για την Νεάπολη.

Το ωράριο θα αποφασιστεί αύριο και θα είναι περιορισμένο, πιθανότατα 5:30 με 8:30 ίσως και κάποιες πρωινές ώρες, για τα αγωνιστικά τμήματα των συλλόγων για ατομική άσκηση με τους περιορισμούς,οι διαιτητές εθνικών κατηγοριών οι υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ στρατιωτικές σχολές και σώματα ασφαλείας. Αυτοί μπορούν σε πρώτη φάση να γυμναστούν.


Για να ανοίξει οποιοσδήποτε αθλητικός χώρος πρέπει να τηρηθεί ένα πολύ αυστηρό Υγειονομικό πρωτόκολλο, ήμασταν σε μία συνεχή ετοιμότητα  για να μπορέσουμε να ανοίξουμε και είμαστε έτοιμοι. Έχουμε προμηθευτεί τα αντισηπτικά, τα σπρέι που να μπορούμε να καθαρίσουμε.

Μέχρι αύριο πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να ανοίξουμε και  το δημοτικό στάδιο της Νεάπολης γιατί θα ήταν άδικο για  τα παιδιά που θέλουν  να δώσουν εξετάσεις, να μην μπορούν να γυμναστούν στη Νεάπολη.

Για τις εκδηλώσεις

Θα πρέπει να είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί, ο ΠΑΟΔΑΝ  έχει αποδείξει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια ότι μπορεί να τα καταφέρει. Και σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση θεωρούμε ότι με βασικό και πρώτο μας μέλημα την ασφάλεια των δημοτών, θα καταφέρουμε να ανοίξουμε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Στόχος είναι να ανοίξει και το κολυμβητήριο την άλλη Δευτέρα.


Ο ΠΑΟΔΑΝ θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο που θα του δοθεί για να κάνουμε εκδηλώσεις σε όλη την περιφέρεια του δήμου με βάση τα δεδομένα που έχουμε.  Στόχος μας είναι να κάνουμε εκδήλωση,  ο κόσμος θα το έχει ανάγκη,θα προσπαθήσουμε να δώσουμε έμφαση σε τοπικούς καλλιτέχνες με το δικό μας δυναμικό φέτος. Δεν θα είναι και εύκολο να φέρουμε μεγάλα ονόματα.

Όταν λέω εκδηλώσεις δεν εννοώ  απαραίτητα συναυλίες, γιατί το μυαλό των περισσότερων συνειρμικά πάει σε συναυλίες. Μπορεί να είναι θέατρα, εκθέσεις ζωγραφικής κ.α. 

Εμείς θα εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο που θα μας δοθεί για να εμπλουτίσουμε το δύσκολο αυτό το καλοκαίρι μας περιμένει με όσο το δυνατόν περισσότερα και και ποιοτικά πολιτιστικά δρώμενα.

Το cliff  driving έχει ακυρωθεί ουσιαστικά για φέτος, δυστυχώς, όπως όλες οι μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις και αφήνω ίσως ένα μικρό περιθώριο γιατί θα είναι ρίσκο για να το κάνω. Θα προσπαθήσουμε πάντως να σώσουμε ότι σώζεται.


Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com