Ο Γιάννης Στεφανάκης στο Λατώ fm: «Δεν ξεπερνά τους 10 πόντους το χιόνι στον κάμπο του Οροπεδίου, χωρίς σοβαρά προβλήματα μέχρι τώρα – Αναμένουμε νέο κύμα, είμαστε σε επιφυλακή»

Χωρίς έντονα φαινόμενα και ομαλά κύλησε κατά τη διάρκεια της νύχτας η χιονόπτωση στο Οροπέδιο Λασιθίου, όπως είπε στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό ο Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης.

Το χιόνι, όπως είπε, δεν ξεπερνά τους 10 πόντους μέσα στον κάμπο του Οροπεδίου ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί σοβαρά προβλήματα στην περιοχή. Το περισσότερο χιόνι, είπε, έχει πέσει στο ύψος των Ποτάμων. 

Ο ίδιος εφίστησε, πάντως, την προσοχή στους οδηγούς να έχουν υποχρεωτικά αντιολισθητικές αλυσίδες και να έχουν οχήματα 4×4.

«Είναι ένα ωραίο τοπίο πραγματικά αυτό το οποίο έχουμε σήμερα, θα περιμένουμε όμως και την σημερινή εκδήλωση του φαινομένου να δούμε πως θα εξελιχθεί» τόνισε. 

Παράλληλα, τα σχολεία σήμερα παραμένουν κλειστά.

Όπως ανέφερε, τέλος, μετά τις 11 το πρωί της Τρίτης αναμένεται νέο κύμα χιονιού, με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες να είναι σε επιφυλακή.

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com