Ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου στο Λατώ fm: Έκτρωμα οι δασικοί χάρτες, κυβερνητική αναδίπλωση η εξάμηνη παράταση – Συνεχίζουμε να πιέζουμε και αναμένουμε εξελίξεις

«Έκτρωμα οι δασικοί χάρτες, ποτέ δεν έχω λακίσει από πρόβλημα του Νομού Λασιθίου», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Γουλιδάκης στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό.

Όπως είπε, η Αντιπεριφέρεια Λασιθίου από την πρώτη στιγμή συγκάλεσε εκδηλώσεις και τηλεδιασκέψεις με τους αρμοδίους και την πολιτική ηγεσία, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση, να τεθούν και να συζητηθούν τα προβλήματα, ενώ υπήρξε και σχετικό κάλεσμα σε φορείς. Είπε επίσης πως παραδόθηκε στους αρμοδίους σχετικό ψήφισμα ενώ τόνισε πως μετά την εξάμηνη παράταση στην υποβολή αντιρρήσεων «αναμένονται τα επόμενα βήματα».

Αναφερόμενος στην χθεσινή παρεξήγηση με την Συντονιστική Επιτροπή του Ν. Λασιθίου που παρέδωσε το ψήφισμα στον συνεργάτη του και όχι στον ίδιο, ο κ. Γουλιδάκης τόνισε πως «ποτέ δεν έχω λακίσει ή αποφύγει πρόβλημα του Νομού Λασιθίου εδώ και 10 ολόκληρα χρόνια, πάντα ήμουν κοντά όποτε η κοινωνία χρειαζόταν υποστήριξη».

Αναφέρθηκε επίσης στα έργα που θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα στην Π.Ε. Λασιθίου (Σφουγγομάλι, οδικά δίκτυα, κ.ά.). 

Εξάλλου, ο ίδιος τόνισε συγκλονισμένος από το χθεσινό συμβάν με την αυτοκτονία του μεσήλικα άνδρα στον Άγιο Νικόλαο, αναφερόμενος και στις δύσκολες κοινωνικές συνθήκες που επικρατούν και τα προβλήματα που υπάρχουν.

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com