Μήνυμα του υποψήφιου Δημάρχου κ. Χαριτάκη για την εορτή των τρίτεκνων οικογενειών

Την προστάτιδα των τρίτεκνων οικογενειών ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και τις θυγατέρες της, ΠΙΣΤΗ, ΑΓΑΠΗ και ΕΛΠΙΔΑ, που μαρτύρησαν ομολογώντας με ακλόνητο φρόνημα την πίστη και την αγάπη τους για τον Ιησού Χριστό, εορτάζουμε σήμερα. Μια εορτή που μας υπενθυμίζει αντίστοιχα τις τέσσερις μεγάλες αρετές που πρέπει να μα εμπνέουν και να μας οδηγούν στη ζωή. Δεν είναι τυχαίο ότι η ιερή μνήμη των αγίων γυναικών τιμάται τόσο από την Ορθόδοξη όσο και από τη Δυτική Εκκλησία.

Εύστοχα οι τρίτεκνοι τις επέλεξαν ως πρότυπα και τις ανακήρυξαν προστάτιδές τους. Ο συνδυασμός μας «Συνεργασία Δημοτών» τιμά τη μνήμη τους αφού στις τάξεις μας έχουμε πολλά μέλη τρίτεκνων οικογενειών. Τιμά και στηρίζει τις πολυμελείς οικογένειες, θεωρώντας τους αγωνιστές της ζωής, με εξαιρετική προσφορά στην τοπική μας κοινωνία. Μαζί με εκείνους διεκδικούμε λύσεις στα αιτήματα του Συλλόγου Τριτέκνων Οικογενειών Λασιθίου, θεωρώντας ότι μαζί με τους πολύτεκνους, είναι εκείνοι που συμβάλουν στην αντιμετώπιση της μεγαλύτερης, ίσως, εθνικής απειλής, που είναι το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας μας, λόγω της υπογεννητικότητας.

Ενώνουμε τη φωνή μας με τη φωνή των οικογενειών του Δήμου Αγίου Νικολάου, γιατί τα πολλά παιδιά είναι ευλογία και πλούτος για μια κοινωνία. Ζητούμε από το νέο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας της Ελλάδας που έχει θεσπίσει η κυβέρνηση, να προχωρήσει με γενναίες αποφάσεις στην αντιμετώπιση των σημαντικών προβλημάτων της ελληνικής οικογένειας, κυρίως των πολυμελών οικογενειών, ώστε να αντιμετωπιστεί το δημογραφικό πρόβλημα – τη μεγαλύτερη απειλή για το μέλλον και την προοπτική της Ελλάδας.


Με εκτίμηση,
Γραφείο Τύπου
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ
Υποψήφιος Δήμαρχος
ΘΩΜΑΣ ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com