Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ προτείνει η ΝΔ – Από το 1998 μέχρι σήμερα

Τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την περίοδο από την ίδρυση του ΟΠΕΚΕΠΕ  έως σήμερα προτείνει η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέα Δημοκρατίας με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως ανακοίνωσε προ ολίγου στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως, «με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη η ΚΟ της ΝΔ έχοντας μελετήσει διεξοδικά τα στοιχεία της δικογραφίας θα προτείνει τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα ερευνήσει τα πάντα μακριά από μικροκομματικές σκοπιμότητες και με σκοπό την αναζήτηση της αληθείας και την εξυγίανση του συστήματος επιδοτήσεων».

«Η πρότασή μας αφορά την περίοδο από την ίδρυση του ΟΠΕΚΕΠΕ, το 1998 μέχρι σήμερα», τόνισε και πρόσθεσε, «να αναζητηθούν και να ερευνηθούν όλες οι παθογένειες, να εντοπισθούν τα προβλήματα και να υπάρξει πλήρης κάθαρση».

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com