Επίσκεψη του υποψηφίου δημάρχου Αγίου Νικολάου Θ. Χαριτάκη στο ΕΛΜΕΠΑ

Το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΕΛΜΕΠΑ, στα Λακώνια, επισκέφθηκε την Τρίτη 5/9 ο υποψήφιος δήμαρχος – επικεφαλής του συνδυασμού «Συνεργασία Δημοτών» κ. Θωμάς Χαριτάκης συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού. Μετά τη σύντομη παρουσίαση της λειτουργίας και της προοπτικής του πανεπιστημιακού Τμήματος από τον Πρόεδρο του Τμήματος Δρ. Κων. Παναγιωτάκη, ακολούθησε ένας γόνιμος διάλογος, με ανταλλαγή απόψεων, σχετικά με τα θέματα που αφορούν τη βιωσιμότητα και τη δυναμική του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας και τους φοιτητές του.

Πιο συγκεκριμένα έγινε αναλυτική συζήτηση για την ένταξη του Τμήματος και στο 2ο Επιστημονικό Πεδίο, το κτιριολογικό, τη δωρεάν μεταφορά των φοιτητών, την ανέγερση φοιτητικής εστίας κ.α., για τα οποία ως συνδυασμός υποστηρίζομε και θα παρέχουμε ως δημοτική αρχή, κάθε δυνατή βοήθεια ώστε να διεκδικήσομε και να εξασφαλίσουμε το καλύτερο για το μόνο πανεπιστημιακό Τμήμα που λειτουργεί στον Δήμο Αγίου Νικολάου.

Δεσμευόμαστε ότι θα πιέσουμε να βρεθεί λύση κατά προτεραιότητα και στα τρία θέματα με στοχευμένες και κοστολογημένες κινήσεις. Επίσης προτάθηκε η συνεργασία Δήμου και ΕΛΜΕΠΑ για τη δημιουργία διαφόρων εφαρμογών όπως και την προώθηση video που δημιουργούν μεταπτυχιακοί φοιτητές, με σκοπό την τουριστική προβολή του Δήμου μας.

Απώτερος στόχος είναι η πολιτική διεκδίκηση, με τη συνεργασία της πρυτανείας του ΕΛΜΕΠΑ και την πολιτική βούληση του Υπουργείου Παιδείας, η απόκτηση και δεύτερου Τμήματος ώστε να στερεωθεί και αυξηθεί η παρουσία και προσφορά των δομών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στον τόπο μας.
Συνεχίζουμε…


Με εκτίμηση,
Γραφείο Τύπου
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ
Υποψήφιος Δήμαρχος
ΘΩΜΑΣ ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com