Ολοκληρώθηκε το 4ο Cliff Diving Agios Nikolaos αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις




Κάθε χρόνο και καλύτερο το 4o  Cilff Diving Agios Nikolaos κέρδισε τις εντυπώσεις όχι μόνο για την αρτιότητα της αθλητικής  διοργάνωσης που θεωρείται μια από τις καλύτερες του κόσμου αλλά και για το καλλιτεχνικό  πρόγραμμα όπου το θέαμα  ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Οι αγώνες διεξήχθησαν υπό την αιγίδα της World High Diving Federation και συμμετέχουν στο Παγκόσμιο καλεντάρι κατατάσσοντας τη λίμνη του Αγίου Νικολάου ως ένα από τους  καλύτερους στίβους. 
Μετά από σκληρούς αγώνες Σάββατο και Κυριακή  που είχαν θέαμα αλλά και ανατροπές. Το νήμα της νίκης έκοψε  με την τελευταία βουτιά  ο Βρετανός Owen Weymouth ακολούθησε δεύτερος ο Preda Catalin από τη Ρουμανία ο οποίος έχασε ουσιαστικά τη νίκη μέσα από τα χέρια του με μια όχι και τόσο καλή βουτιά στο τέλος. Το τρίτο μετάλλιο κέρδισε άλλος ένας Βρετανός ο  Blake Aldridge με πολύ θεαματικές και δύσκολες  βουτιές στο πρόγραμμα του.
Στις γυναίκες η σειρά κατάταξης ξεκαθάρισε από την πρώτη μέρα με τη νεαρή αθλήτρια από την Ουκρανία Antonina Vysivanova να κερδίζει από την αρχή κριτές και κοινό που τη χειροκρότησαν θερμά σε όλες της τις προσπάθειες. Τη δεύτερη θέση  με θεαματικές και άρτιες στην τεχνική  βουτιές κατέλαβε  η Xantheia Pennisi από την  Αυστραλία  ενώ την τρίτη θέση κέρδισε άξια η  Eleanor Smart η οποία  έχασε τη δεύτερη θέση στις λεπτομέρειες με την Αμερικάνα Αθλήτρια να αποθεώνεται από το κοινό.  Όλοι οι αθλητές βραβεύθηκαν για τη συμμετοχή τους στο  Cilff Diving Agios Nikolaos. Τον Ελβετό Αθλητή που κατάγεται από τη Βραζιλία Laso Schaller  αποθέωσε ο κόσμος ο οποίος ανταποδίδοντας βούτηξε στη λίμνη κρατώντας την Ελληνική σημαία. Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός ευχαρίστησε τους αθλητές τους εθελοντές αλλά και τον κόσμο που κατέκλυσε τη λίμνη δημιουργώντας ένα πολύ όμορφο περιβάλλον ιδανικό για τους αγώνες.    Τη βράβευση ακολούθησε η καθιερωμένη γιορτή με τους αθλητές  υπό τους ήχους δυνατής μουσικής να πέφτουν από το βατήρα χορεύοντας στη λίμνη. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με βεγγαλικά που δημιούργησαν μια φαντασμαγορική εικόνα φωτίζοντας  με χρώματα την καλοκαιρινή νύχτα…Τους αγώνες την Κυριακή τίμησαν  με την παρουσία τους η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά. οι βουλευτές Μανώλης Θραψανιώτης Γιάννης Πλακιωτάκης και Βασίλης Κεγκέρογλου η Αντιπεριφερειάρχης Πελαγία Πετράκη κ.α ….

Φωτογραφίες πηγή: Ανατολή

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com