Καμία ανησυχία για το δίκτυο Ηλεκτρικού Ρεύματος στο Λασίθι….

Ακούστε εδώ το ηχητικό απόσπασμα




Για το συμβάν στις Κάτω Πινές αλλά και την κατάσταση του δικτύου Ηλεκτρικού Ρεύματος στο Νομό Λασιθίου μίλησε στην εκπομπή «Ναι μεν αλλά» ο Διευθυντής της ΔΕΔΥΕ Γιάννης Λουκαράκης. Ο κ Λουκαράκης μεταξύ άλλων δήλωσε « Ήταν ένα παλιό καλώδιο χωμένο μέσα στο σοβά και έσκασε…κανένας λόγος ανησυχίας».

Για το ζήτημα του δικτύου στη Κρήτη τόνισε

«Ότι είναι τεχνικά και  ανθρωπίνως δυνατόν η υπηρεσία μας το κάνει. Επιθεωρούμαι και συντηρούμαι τα δίκτυα μας στο νομό. Έχει μπει πολύ σύγχρονος εξοπλισμός, τηλε-εποπτεύονται και τηλε-μετρούνται   και εξελίσσονται διαρκώς. Θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ’ ότι βρισκόμασταν προ δεκαετίας».

Για τα συμβάντα που καταγράφονται στην Κρήτη ο κ. Λουκαράκης δήλωσε

«Υπάρχουνε συμβάντα που δεν μπορείς να τα αποφύγεις . Ο υπουργός αναφέρθηκε σε ένα μινι μπλακ αουτ που υπήρξε στην Αθήνα και σε κάποιες περιοχές της Ιεράπετρας ..θα αναφερθώ και ‘γω στο μπλακ αουτ του Μανχάταν ή στο Λονδίνο. Σε κάποιες περιπτώσεις δουλεύει η προστασία του συστήματος και απομονώνει τμήματα δικτύου για να προστατευθούν και οι καταναλωτές και τα δίκτυα και το ίδιο το σύστημα. Τα καλύτερα δίκτυα να έχεις όταν συντρέχουν  λόγοι και δουλέψει η προστασία είναι επόμενο ότι θα έχεις διακοπή. Εμείς αγωνιζόμαστε  και οι χρόνοι μας διαρκώς βελτιώνονται για να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερες διακοπές γιατί το ρεύμα είναι σαν το οξυγόνο  στην καθημερινότητα μας» καταλήγει.

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com