Επίσκεψη στις κεντρικές υπηρεσίες της Ευρ. Επιτροπής στις Βρυξέλλες

Σας γνωρίζουμε ότι η αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, οργανώνει ενημερωτική επίσκεψη στις κεντρικές υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες.

Στην επίσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 24/1/2019 θα συμμετάσχουν κατόπιν σχετικής αξιολόγησης, επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της καινοτομίας.

Η καινοτομία νοείται ως καινοτομία στην παραγωγή προϊόντος, είτε στη συσκευασία, είτε στην διαδικασία, ακόμα δε και στην παροχή υπηρεσίας, ανεξάρτητα κλάδου επιχειρηματικής δραστηριοποίησης.

Βασική προϋπόθεση αποτελεί αφενός η συμμετοχή για πρώτη φορά σε τέτοια ενημερωτική επίσκεψη και αφετέρου η γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή καλύπτει απευθείας τη διαμονή στο ξενοδοχείο (23 & 24/1/2019) και το γεύμα στις 24/1/2019. Το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων θα καλυφθεί από τους ίδιους τους συμμετέχοντες. Μπορεί να μετάσχει μόνο ένα άτομο από κάθε επιχείριση.


Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την φόρμα αίτησης (aitisi simmetoxis) εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε λατινικούς χαρακτήρες και αποστείλετε το στο email: info@epimlas.gr έως την Δευτέρα 19/11/2018 και ώρα 12:00.

Πληροφορίες στο τηλ. 2841022231 Γιώργο Τζανόπουλο.

Εκ της Διευθύνσεως του Επιμελητηρίου Λασιθίου

Ειρήνη Γκερεδάκη

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com