Βουλευτής Λασιθίου Μανώλης Θραψανιώτης στο Λατώ FM


Μιλώντας στο Λατώ FM και την εκπομπή «Πρώτη ματιά στην τοπική ενημέρωση» με το Νίκο Σγουρό ο βουλευτής Λασιθίου Μανώλης Θραψανιιώτης μεταξύ άλλων δήλωσε:
Κανένα αποτέλεσμα δεν είναι γνήσιο και αληθινό πριν κλείσουν οι κάλπες. Το κλίμα που εισπράττω το διάστημα αυτό είναι εκείνο που μου δίνει την αισιοδοξία ότι το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό το οποίο εκφράζεται στις δημοσκοπήσεις και αυτό το οποίο θέλει να δώσει προς τα έξω η ΝΔ αποφεύγοντας στην ουσία να τοποθετηθεί στα προβλήματα τα οποία υπάρχουν και αυτός είναι και ο λόγος που αρνήθηκε να καθίσει στο τραπέζι του debate ούτως ώστε να γίνει μια συζήτηση δημόσια .

Η φιλοσοφία μας είναι τελείως διαφορετική η προσέγγιση των προβλημάτων είναι διαφορετική. Το αποτέλεσμα των πολιτικών που ακολούθησαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 40 – 45 χρόνια μετά την μεταπολίτευση ήταν μια χρεοκοπία την οποία βιώνουμε και πληρώνουμε σήμερα. Αυτή ακριβώς είναι η διαφορά με την πολιτική της ΝΔ η οποία δηλώνει και εργάζεται υπέρ μιας πολιτικής η οποία είναι «περισσότερα για τους λίγους και λιγότερα για τους πολλούς. Οι πολιτικές αυτές ήταν αυτές που χρεοκόπησαν την Ελλάδα. Η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού δεν έχει να περιμένει τίποτα από αυτές τις πολιτικές. Πήραμε την κυβέρνηση αλλά δυστυχώς δεν πήραμε την εξουσία …η εξουσία στηρίζεται σε ένα πελατειακό κράτος και  στην διαπλοκή … αυτή τη στιγμή στα ψηφοδέλτια της ΝΔ συμμετέχουν 28 δημοσιογράφοι . κάποιοι από αυτούς είναι στα μεγάλα κανάλια και έχουν στηρίξει την πολιτική Σαμαρά Βενιζέλου όταν διαχειριζόταν την τύχη της χώρας βγαίνανε με διθυράμβους και επαινούσαν την καταστροφή της χώρας. Αυτοί οι δημοσιογράφοι βλέπουμε να επιβραβεύονται με το να εντάσσονται στα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Καταφέραμε ο νομός Λασιθίου να είναι ο παρίας της Κρήτης. Αυτό έχει σταματήσει όχι μόνο με τη δημιουργία του Μεσογειακού πανεπιστημίου και με τις υποδομές και με τη μέριμνα που έδειξε αυτή η κυβέρνηση για τον νομό Λασιθίου. Το έργο του ΣΥΡΙΖΑ το διαπιστώνουν οι πολίτες που το είχαν ανάγκη. Οι πολίτες της Σητείας 16 χρόνια περίμεναν να παραδοθεί μια γέφυρα. Οι αγρότες της Ιεράπετρας οι οποίοι με τη κρίση βλέπουν να δρομολογούνται ο έργα όπως ο προσαγωγός του Μύρτους . Οι αγρότες του οροπεδίου Λασιθίου μια λιμνοδεξαμενή η οποία είχε ολοκληρωθεί από το 2008 αλλά δεν είχε δίκτυα. Υπάρχει προγραμματισμός έργων. Δεν κάνουμε πρώτα αεροδρόμιο και μετά να ψάχνουμε τους δρόμους… δεν κάνουμε πρώτα τη λιμνοδεξαμενή και μετά να ψάχνουμε τα δίκτυα… Όλα αυτά υποδηλώνουν την ουσιαστική παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Λασιθίου. Κορυφαίο επίτευγμα αυτής της κυβέρνησης για τον νομό μας, η ένταξη όλων των πόλεων του Λασιθίου  στο χάρτη της Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης με τη δημιουργία Τμημάτων του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.   Η ΝΔ βλέπει την υγεία και τους ασθενείς σαν εμπόρευμα.  Ο ΣΥΡΙΖΑ πέρυσι διέγραψε 28 εκατομμύρια ευρώ βεβαιωμένες οφειλές ανασφάλιστων και οικονομικά αδύναμων πολιτών. Προμετωπίδα έχουμε τον εργαζόμενο τον ανασφάλιστο τον πολίτη που σήκωσε το βάρος της κρίσης. Ο έλληνας να επιλέξει στις 7 Ιουλίου την πολιτική εκείνη η οποία στηρίζει τους πολλούς….

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com