Η υπεύθυνη αρχή του Δήμου Αγίου Νικολάου απομάκρυνε μετά από εισαγγελική εντολή όγκους απορριμάτων που συγκέντρωνε ρακοσυλλέκτης

Σε άτυπη χωματερή, είχε μετατραπεί ιδιοκτησία στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου – σε σημείο ορατό από την Εθνική Οδό – αφού ρακοσυλλέκτης είχε συγκεντρώσει στον συγκεκριμένο χώρο λογής – λογής αντικείμενα που δημιούργησαν με την πάροδο του χρόνου, σοβαρή εστία μόλυνσης.

Χρειάστηκε μάλιστα εισαγγελική εντολή προκειμένου να παρέμβει η αρμόδια υπηρεσία καθαριότητας και να πράξει τα δέοντα.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό, οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία καθαριότητας, συγκεντρώνουν τις τελευταίες δύο ημέρες όγκους απορριμμάτων, ενώ η απομάκρυνση αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες, μέχρις ότου ο χώρος καθαριστεί εντελώς.

Μάλιστα όπως έκανε γνωστό ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Βάρδας, για την απομάκρυνση του τεράστιου όγκου απορριμμάτων χρειάστηκε η συνδρομή και τα μηχανήματα της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, ενώ πέραν των εργαζομένων στην καθαριότητα, συμμετείχαν υπάλληλοι της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου και στης Αστυνομίας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com