ΣΥΡΙΖΑ «Η χώρα δεν βρίσκεται σε διακοπές, αλλά σε μια εξαιρετικά κρίσιμη καμπή για το μέλλον της – Oι πολίτες να συμμορφωθούν με τους κανόνες»

Έκκληση στους πολίτες απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ  ζητώντας τους να συμμορφώνονται με τους κανόνες προφύλαξης από τον Κορωνοϊό,  χαρακτηρίζοντας ανευθυνότητα το συνωστισμό στις εθνικές οδούς και τα λιμάνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

«Ο συνωστισμός σε εθνικές οδούς και λιμάνια αποτελεί πράξη ανευθυνότητας μπροστά στις έκτακτες συνθήκες της πανδημίας του κορωνοϊού. Αντί να περιορίζεται, ελλοχεύει ο κίνδυνος ανεξέλεγκτης εξάπλωσης του κορονοϊού.
Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συμμορφωθούν με τους κανόνες
και τα δεδομένα που επιβάλει η επείγουσα ανάγκη καταπολέμησης του κορονοϊού.
Η χώρα δεν βρίσκεται σε διακοπές, αλλά σε μια εξαιρετικά κρίσιμη καμπή για το μέλλον της.  Από την πλευρά της, η κυβέρνηση οφείλει να εφαρμόσει με συνέπεια όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και όχι να προαναγγέλλει αποφάσεις που οδηγούν σε καταστάσεις πανικού.»

Η ανάρτηση Τσίπρα

Τη στήριξή του στο «Μένουμε Σπίτι» είχε δώσει προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στα social media. Ο κ. Τσίπρας είχε γράψει:

«Αυτές τις μέρες περιορίζουμε όσο είναι δυνατόν τις μετακινήσεις μας. Βγαίνουμε από το σπίτι μόνο όταν είναι απαραίτητο. Δουλεύουμε και επικοινωνούμε αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες. Δε σταματάμε τις συνεργασίες ούτε τις συσκέψεις με τους συνεργάτες μας. Ας είναι καλά το Skype…  Και το κυριότερο αξιοποιούμε το χρόνο για κάτι πολύτιμο που συνήθως οι ρυθμοί της καθημερινότητάς μας δε μας επιτρέπουν. Να επικοινωνήσουμε ουσιαστικά και να περάσουμε δημιουργικά περισσότερες ώρες με τους δικούς μας ανθρώπους.»

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com