Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Σητείας «Το νοσοκομείο είναι υπόθεση όλων μας»

Mάσκες, φόρμες, γυαλιά προστασίας χειρουργικές μπλούζες και άλλο υγειονομικό υλικό προσέφερε ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Σητείας το νοσοκομείο της πόλης και ζητάει τη συμβολή όλων για να συνεχίσει να προσφέρει. Στο  δελτίο τύπου που εξέδωσε τονίζει ότι «Το νοσοκομείο είναι υπόθεση όλων μας». 

Δελτίο Τύπου 
«Αγαπητοί φίλοι και φίλες, τον τελευταίο καιρό δίνουμε μια μάχη προσωπική, μια μάχη κοινωνική, που έχει αλλάξει τις συνήθειες και την καθημερινότητά μας, δίχως να γνωρίζουμε πόσο χρόνο θα κρατήσει. Χρειάζεται υπομονή και αποφασιστικότητα. Ο εχθρός είναι αόρατος και παραμονεύει σε κάθε μας κίνηση.
Ας ακολουθήσουμε λοιπόν πιστά τις οδηγίες των ειδικών και ας λάβουμε τις απαραίτητες προφυλάξεις ώστε να βγούμε όλοι μαζί νικητές από αυτή τη μάχη. Έχουμε υποχρέωση να το πράξουμε απέναντι στους εαυτούς μας αλλά και τους συνανθρώπους μας.
Μέσα σε αυτή την νέα κατάσταση γίνεται ακόμα πιο αναγκαία η κοινωνική αλληλεγγύη και αλληλοβοήθεια.
Από την πρώτη στιγμή, ο Σύλλογός μας βρίσκεται στο πλευρό του Νοσοκομείου Σητείας, όπως έκανε και κάνει πάντα, έχοντας συχνή επαφή με Διοικητικούς Παράγοντες, το Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό, γνωρίζοντας από κοντά τα προβλήματα που ανακύπτουν  και συνεισφέροντας υλικά  και ηθικά στον αγώνα τους.
Καταφέραμε με ενέργειες μας να εξοικονομήσουμε και να αγοράσουμε για το Νοσοκομείο μας:

  • 128 μάσκες προστασίας ΚΝ95
  • 20 φόρμες προστασίας
  • 10 φόρμες πολυπροπυλενίου
  • 306 μπλούζες χειρουργείου
  • 100 γυαλιά προστασίας

Επί πλέον για παρεμβάσεις διαχωρισμού των κλινικών, βάσει των νέων δεδομένων για τον κορονοϊό, πληρώσαμε τα υλικά και τα σχετικά εργατικά για τη διαμόρφωση ενδεδειγμένων χώρων. Συνολικό κόστος 5.000 ευρώ. Το Νοσοκομείο είναι υπόθεση  όλων μας.
Έχει  μεγάλη σημασία να το στηρίξουμε  και   να  το θωρακίσουμε, ώστε η επόμενη μέρα να μας βρει όλους μαζί, όρθιους και δυνατούς.
Για την ενίσχυση των δράσεων μας μπορείτε να καταθέσετε οποιοδήποτε ποσό στον τραπεζικό μας λογαριασμό  στην
ΑLPHA BANK : GR 3401 4079 20 79 200 200 4448.

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com