Συγκεντρώνονται από τον Δήμο Αγίου Νικολάου οχήματα και μηχανές που έχουν εγκαταλειφθεί από τους ιδιοκτήτες τους

Εκστρατεία προκειμένου να συγκεντρωθούν όλα τα παλιά αυτοκίνητα και οι μηχανές που έχουν εγκαταλειφθεί εδώ και καιρό από τους ιδιοκτήτες τους στους δρόμους του Αγίου Νικολάου, ξεκίνησε ο Δήμος  και συγκεκριμένα η υπηρεσία καθαριότητας.

Με τον συντονισμό του αντιδημάρχου καθαριότητας κ. Γιώργου Βάρδα, τις τελευταίες ημέρες συγκεντρώθηκε μεγάλος αριθμός εγκαταλελειμμένων οχημάτων από την πόλη, δίνοντας «ανάσα» στους δρόμους και στα πεζοδρόμια, απομακρύοντας παράλληλα και εστίες μόλυνσης που αυτά προκαλούν.

Τα οχήματα, μεταφέρθηκαν στον ΧΥΤΑ Αγίου Νικολάου και όπως έκανε γνωστό ο Δημοτικός Αστυνόμος κ. Ιωάννης Κουμπανάκης, εάν σε 10 ημέρες από την απομάκρυσνη τους από την πόλη, ο ιδιοκτήτης δεν τα αναζητήσει τότε καταστρέφονται.

Μέχρι στιγμής, λοιπόν, έχουν απομακρυνθεί αρκετά αυτοκίνητα και μηχανές από τους δρόμους του Αγίου Νικολάου, μετά τα ειδοποιητήρια του δήμου, ενώ αναμένεται να προχωρήσει η διαδικασία συλλογής τους και τις επόμενες ημέρες .

Σε δηλώσεις του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Γ. Βάρδας, επισημαίνει ότι με την σταδιακή απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων, οι γειτονιές θα αναπνεύσουν, θα ελευθερωθούν χώροι στάθμευσης, πεζοδρόμια και κυρίως θα πάψουν να υφίστανται εστίες μόλυνσης και σκουπιδιών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com