«Εάν υπήρχε δυνατότητα θα στέλναμε και άλλους νοσηλευτές/τριες να συνδράμουν στη Θεσσαλονίκη – Ζητάμε χώρο για τους υγειονομικούς του ΓΝΑΝ που είναι σε καραντίνα και δεν μένουν μόνοι τους»: Η εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. των Νοσοκομείων Λασιθίου στο Λατώ fm

«Εάν υπήρχε δυνατότητα θα στέλναμε και άλλους νοσηλευτές/τριες να συνδράμουν στη Θεσσαλονίκη» είπε μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Λασιθίου Πασχαλία (Λίτσα) Μπεντούλη μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό. 

Για τη Νοσηλεύτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου και τις υπόλοιπες νοσηλεύτριες και από την Κρήτη και από τα Γιάννενα που βρίσκονται από χθες στη Θεσσαλονίκη για να συνδράμουν στο δύσκολο έργο του «Ιπποκράτειου» στη μάχη κατά της πανδημίας.


«Θα θέλαμε να πάνε και άλλα άτομα από το Νοσοκομείο μας ωστόσο λόγω της δυσκολίας της κατάστασης πήγε μόνο η κοπέλα αυτή, της ευχόμαστε να είναι καλά και να γυρίσει πίσω χωρίς προβλήματα. Σίγουρα είναι κάτι που τιμά τους υγειονομικούς, γιατί είναι κάτι που μπορεί και να μην έκανε κανένας άλλος, είναι πολύ δύσκολο γιατί θα πάει να δουλέψει στην πρώτη γραμμή. 

Τώρα είναι ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα, στο πρώτο lockdown ήταν πιο εύκολα τα πράγματα, δεν είχαμε τόσα κρούσματα και διασπορά».

Το κενό που θα προκύψει στα ΤΕΠ του ΓΝΑΝ θα καλυφθεί, όπως είπε, εκ των έσω, την ώρα που παραμένουν σε καραντίνα και οι 7ν υγειονομικοί του Νοσοκομείου (3 νοσηλευτές, 4 γιατροί) που είχαν εμπλακεί στη διαχείριση περιστατικού κορωνοϊού την περασμένη Κυριακή. Αυτό, πρόσθεσε, θα κάνουν το τεστ με τη συμπλήρωση μιας εβδομάδας από το συμβάν, άρα την προσεχή Κυριακή

Παράλληλα, η κ. Μπεντούλη έκανε έκκληση σε όποιον έχει τη δυνατότητα να συνδράμει να βρεθεί χώρος για να μπορέσουν να παραμείνουν απομονωμένοι όσοι εκ των υγειονομικών αυτών που είναι σε καραντίνα και οι οποίοι δεν μένουν μόνοι τους. Θα σταλεί, μάλιστα, όπως είπε, σήμερα και σχετική επιστολή στον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβό. 

Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να επικοινωνεί στα τηλέφωνα:  28413-43103 στο Τμήμα Αιμοδοσίας του ΓΝΑΝ και στο 6976692820.

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com