Πρόεδρος Κρίτσάς Μανώλης Μασσάρος : «Με το τρίπτυχο Βελτίωση της Καθημερινότητας, Ανάπτυξη, Προβολή του Χωριού θα κάνουμε ότι είναι εφικτό»

Ο Πρόεδρος Κριτσάς Μανώλης Μασσάρος μιλώντας στην εκπομπή «Ναι μεν αλλά» και την Δέσποινα Κουτάντου αναφέρθηκε στα θέματα της κοινότητας  και στο  «τρίπτυχο» που θα κινηθεί ο προγραμματισμός του νέου συμβουλίου λέγοντας χαρακτηριστικά  «Η κοινότητα μας έχει  πάρα πολλές ανάγκες είναι μία τεράστια έκταση  η οποία ξεκινάει από τη θάλασσα από την Αμμούδάρα και καταλήγει στο Καθαρό,  είναι περίπου το ένα τρίτο της έκτασης του Δήμου.
Εκτός του ότι είναι τεράστια σε έκταση έχει και τους οικισμούς οι οποίοι είναι απομακρυσμένοι από το κέντρο του χωριού με τα δικά τους προβλήματα ,στα οποία θα πρέπει να δώσουμε κάποιες λύσεις, να δούμε πώς θα γίνει το κομμάτι της επικοινωνίας με το κέντρο του χωριού, μιλώ για τις Τάπες για τη Ρούσα Λίμνη για το Μαρδάτι για την Αμμουδάρα για το Βαθύ   Θα προσπαθήσουμε σαν Κοινοτικό Συμβούλιο, νεοεκλεγέντες όλοι, πάνω στο τρίπτυχο Βελτίωση της Καθημερινότητας, της Ανάπτυξης και της Προβολής του χωριού να κάνουμε ότι είναι εφικτό, πάντα συνεργασία με όλους τους φορείς. Στο Δήμο ανατίθεται το μεγάλο κομμάτι ευθύνης να μας βοηθήσει. Θα  κάνουμε τον προγραμματισμό με τα έργα που έχουμε κατά νου, τα οποία θα βοηθήσουν στον τρίπτυχο που αναφέραμε προηγουμένως και συγχρόνως καλούμαστε να υλοποιήσουμε κάποιες από αποφάσεις ειλημμένες  από το προηγούμενο Κοινοτικό Συμβούλιο οι οποίες  άλλες είναι στο στάδιο της εκτέλεσης και άλλες στο  στάδιο της προώθησης.
Μεγάλες προκλήσεις, καλούμαστε να δώσουμε λύσεις, πιστεύω να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του κόσμου, πολλά στήριξε ο κόσμος σε μας και θα κριθούμε όλοι  από το αποτέλεσμα. Είμαστε ακόμα στην αρχή, στη διαδικασία ενημέρωσης». κατέληξε.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις