Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του ΓΝΑΝ Ν. Κλώνος στο Λατώ fm: «Περιμέναμε παράταση συμβάσεων του επικουρικού προσωπικού μέχρι 31/12/21 – Καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες του Νοσοκομείου και πρέπει να μείνουν στη θέση τους»

«Περιμέναμε ότι θα δοθεί παράταση για ένα χρόνο, μέχρι 31/12/2021, όπως έγινε και με τους υπόλοιπους συναδέλφους σε καθαριότητα, σίτιση φύλαξη και ΟΑΕΔ», είπε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου Νίκος Κλώνος, μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό αναφερόμενος στην παράταση των συμβάσεων όλων των κατηγοριών επικουρικού προσωπικού στον τομέα της υγείας που προανήγγειλε ο υφυπουργός Βασίλης Κοντοζαμάνης.


«Έχουμε 11 συναδέλφους οι οποίοι λήγουν έως 31/12 20. Ξεκινώντας από 9/10 και έχουμε και 10 συναδέλφους που λήγουν οι συμβάσεις τους το Νοέμβριο. Ελπίζω ότι επειδή μέσα στην ανακοίνωση υπάρχει μία λέξη το «καταρχάς», ελπίζω ότι μέχρι τέλος του χρόνου θα προχωρήσει σε κάποια απόφαση το υπουργείο με κάποια τροποποίηση και θα δοθεί η πολυπόθητη παράταση στους συναδέλφους. Η αγωνία παραμένει σε αρκετό προσωπικό».

Όπως είπε, υπάρχει αναμονή προκειμένου να αποτυπωθούν όλα αυτά σε ΦΕΚ, για να έχουν εν συνεχεία συνάντηση και με την ΔΥΠΕ και να υπάρξει συνεννόηση και μεταξύ των Συλλόγων του ΓΝΑΝ. 

«Αυτοί  οι άνθρωποι πρέπει να παραμένουν στις δουλειές τους, είναι πάγιες και διαρκείς ανάγκες που καλύπτουν, δεν είναι κάτι έκτακτο. Και ιδιαίτερα εν όψει χειμώνα και δεύτερου κύματος της πανδημίας» ανέφερε. 

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com