Ο Νίκος Παντιέρας στο Λατώ fm : «Περιμένουμε την έγκριση και είμαστε έτοιμοι να υπογράψουμε τη σύμβαση. Υπολογίζουμε μέσα στο 2020 θα δημοπρατηθεί το Κέντρο Αποκατάστασης στην Νεάπολη»

Για την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Κρήτης για το Κέντρο Αποκατάστασης στην Νεάπολη μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Σγουρού «Πρώτη Ματιά στην Ενημέρωση» ο Αναπληρωτής Διοικητής του Διαλυνάκειου Νοσοκομείου Νεάπολης Νίκος Παντιέρας. Μεταξύ άλλων είπε:  «Κάναμε μία επίσκεψη στον κ. περιφερειάρχη για να του δώσουμε  τις ευχαριστίες μας για τη στήριξή του για το Κέντρο Αποκατάστασης στη Νεάπολη και να διασφαλίσουμε ότι θα συνεχίσει να υπάρχει αυτή η υποστήριξη.
Αυτή τη στιγμή όλα τα δικαιολογητικά που βρίσκονται στο ελεγκτικό συνέδριο , οπότε περιμένουμε την έγκριση από κει και είμαστε έτοιμοι για να υπογράψουμε τη σύμβαση με τον κ. περιφερειάρχη.

Από την υπογραφή της σύμβασης  ο ανάδοχος εντός εννέα μηνών θα πρέπει να παραδώσει τη μελέτη στο νοσοκομείο. Υπολογίζουμε μέσα στο 2020 θα δημοπρατηθεί το έργο.

Το έργο θα προχωρήσει, υπάρχει η στήριξη και του  νοσοκομείο και της τοπικής κοινωνίας και του περιφερειάρχη και δεν νομίζω ότι ένα ιδιωτικό τομέας κέντρο αποκατάστασης θα επηρεάσει την πορεία μιας Δημόσιας  Δομής Υγείας. Οι ανάγκες στο νησί είναι μεγάλες. Αν μπει μέσα και η ιατρική σχολή, μια πρόταση του κ. Κοκκίνη, αντιλαμβάνεστε το επιστημονικό κύρος θα είναι διαφορετικό.  Έχει μπει στο τραπέζι» κατέληξε.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις